15.5.2016

Pihapuuhia, perunaa & Nelson Garden


Touhuilin pihapuuhissa taas melkein koko päivän. Kasvihuoneessa kasvavat herneenversot ovat jo miltei 10 cm korkeita mutta silti tuntuu, että hitaasti edetään tänä keväänä. Viime vuonna kokeilin ensi kertaa perunan esikasvatusta sisällä ja saman tein tänäkin keväänä. Istutin perunat muutama päivä sitten ulos, lavaan kasvamaan. Sato oli viime vuonna mahtava ja perunat suuria ja hyvinvoivia. Lannoitteita en juurikaan käytä mutta ruohosilppukatetta laitan myös perunoille kesän mittaan.
Pinaattikiinankaali on minulle aivan uusi tuttavuus. Nelson Gardenin tuotevalikoimista löytyvän lehtivihanneksen lehtiä voi syödä sellaisenaan vaikka salaatissa. Jos kaalin antaa kasvattaa vahvat varret, voi ne paistaa ja nauttia esimerkiksi inkiväärin kanssa. 


Nämä Nelson Gardenin puutarhasakset ovat niin kauniit...ja tietysti käytännölliset, sehän se tärkeintä on... :-). Kokemusta on kertynyt myös sellaisista saksista ja leikkureista, joissa otinosa on eri materiaalia, esimerkiksi muovia, joka ei kestä käytössä ja irtoilee ennen aikojaan. Näissä saksissa ei sitä ongelmaa ole. Sakset ovat kokometalliset ja kestävät hyvin käytössä.

 Tutustu ihastuttaviin ja monikäyttöisiin 
Nelson Garden tuotteisiin:

http://www.nelsongarden.fi/
-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti