13.9.2016

Sisustusta & ihanuuksia Jyskistä


Jostain syystä aina syksyn tullen innostun sisustamisesta. Tällä kertaa kohteeksi päätyi aika riisuttu ja askeettinen olohuoneemme. Sisustustyyliini kuuluu tietynlainen varovaisuus; mitkä värit sopivat yhteen, millaisia kuviomaailmoja jne...sitten lisäilen myös koriste-esineitä, jos oikein sopivia sattuu löytymään (olen todella nirso, hih). Asuimme ennen nykyiseen kotiimme muuttoa pienessä ja vanhassa talossa ja ahtaudesta sain kyllikseni...nyt  uuden kotimme myötä haluan nauttia sen avaruudesta ja jokaisesta kuutiometristä.


Selailin Jyskin verkkosivuja ja voi että, mitä ihanuuksia sieltä löytyykään. Ensinnäkin kaikkea kotiin ja tuotteet kun vielä tuntuvat olevan myös tämän ajan designia ja tyyliä. Jyskistä meille kotiutui monta upeaa sisustustavaraa ja yksi huonekalukin, pieni pöytä, löysi tiensä olohuoneeseemme.Saanko esitellä, meidän kodin uudet sisustusihanuudet; harmaa Taps-pöytä, jonka jalat ovat hiottua bambua ja taso harmaaksi maalattua MDF-levyä. Pöytä on kevyt siirtää ja on muuten helppo koota; jalat pyöritetään kinni pöytälevyn ruuveihin. Pöydän muoto on mielestäni kaunis ja keveä, hiukan tulee mieleen 50- ja 60 -luvun kalusteiden muotokieli. Mietin aluksi, sopiiko pöytä meille puunväristen jalkojensa takia, mutta oikeastaan tuo väriero vaan raikastaa muuten aika tummansävyistä sisustustamme.

 

Sohvalle pääsi kolme uutta koristetyynyä. Pidän paljon moderneista, viivakuvioisista tyynyistä, jotka ovat nyt sisustuksessa kova sana. Valitsin meille tummanharmaan Duehode-tyynyn, jossa on kiva ja näyttävä kultakuvio sekä mustavalkoisen niin ikään viivakuvioidun Mogop-tyynyn. Wish it, Dream it, Do it -tekstityyny sopi tähän kolmikkoon myös mielestäni hyvin.


Entäs mitä tykkäätte niin upeasta ja moneen käyttöön sopivasta Torkild-sisustuslyhdystä? Lyhdyn taso on puuta ja muut osat mustaksi maalattua metallia. Tasolle voi asettaa mitä vain, vaikka kynttilätuikkuja, valoketjun lasipurkissa, hedelmiä (!) tai mitä ikinä keksiikään. Ihastuin tähän lyhtyyn heti ensi näkemältä ja se pääsee nyt koristamaan kotiamme.


Tämä parivaljakko sopii hyvin yhteen. Jyskin Torkild -sisustuslyhty ja Alice & Foxin hylly Cube. 

Ihanassa yhteistyössä 

http://www.jysk.fi

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti