26.5.2017

Kenkä Evita ♥ Rieker shoes


Myönnän... olen "aika" valikoiva varsinkin vaatteiden ja kenkien suhteen. Vaatteissa tulee yleensä olla jokin jännä yksityiskohta, että kiinnostun -  ja kengissä oikeastaan myös ihan sama juttu. En osaa tarkemmin edes eritellä, että mikä... joskus se on jokin kiva pieni juttu, vaikkapa vetoketju, joihin olen muuten aivan heikkona (miksiköhän...) tai sitten jokin muu, joka nyt sattuu vetoamaan. 


Näissä ihanissa sinisävyisissä Riekerin tennareissa on yksityiskohtia enemmänkin kuin se yksi, jotka vetosivat minuun heti samantien. No se yksi isoin on tietysti tuo vetoketju. Se nyt vaan käy näihin kenkiin kuin nakutettu ja onhan tuolla vetoketjulla sekin hyvä puoli, että kengät on helppo ja nopeaa vaan sujauttaa jalkaan ja vetoketju kiinni. Eipä tarvitse nauhojen kanssa tuskastella. 


Rieker on Sveitsin maalta kotoisin oleva huippulaadukkaiden kenkien valmistaja. Tutustuin Riekerin kenkiin aluksi vähän vahingossa mieheni kautta, kun hän ihmetteli omien Riekerin talvikenkiensä kestävyyttä ja hyvää istuvuutta. Ajattelin itsekin kokeilla ja löysinkin nämä ihanat Riekerin varrelliset tennarit Kenkä Evitan verkkokaupasta, jossa erilaisia ihania naisten ja miesten kenkiä onkin hyvin laaja valikoima... ja täytyy kyllä sanoa tästä kenkäparista, että I'm in love! :-)


Niistä yksityiskohdista puheen ollen... on vetoketjua, luonnonvalkoiseen taittuvat nauhat sekä pienet ja söpöt hopealangalla punotut verkkotaskut kenkien ulkosyrjässä(!). Tykkään tuosta kenkien siniharmaasta väristäkin... (ylläri, voin näköjään pitää muunkin värisiä kenkiä kuin mustia...) joten sopivat vaikka mustien leggareiden tai farkkujen kanssa tosi hyvin.

Riekerin kengissä on muutama yhdistävä tekijä. Kengät ovat ensinnäkin poikkeuksetta hyvin kevyitä, mikä on mielestäni todella merkittävä ominaisuus... ja toisekseen niissä on käytetty joustavia ja tärähdyksiä vaimentavia materiaaleja. Tällöin tuo astelu käy mukavasti. Riekerin kengät omaavatkin Antistress -ominaisuudet.


Tennareiden pohja on todella pehmeää ja joustavaa materiaalia, muutenkin kengät istuvat ja tuntuvat muotoutuvan jalkojen muotoon todella hyvin. Näillä kengillä varmasti tepastelen pitkän aikaa. Tykkään! Kurkkaa sinäkin ihanan Kenkä Evitan verkkokaupan valikoimaa! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
♥ Kenkä Evita Oy ♥

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti