7.5.2017

Leatherheaven ♥ New Rock shoes


Olen aika usein täällä blogissani esitellyt omia vaatevalintoja, nehän ovat usein aika tummanpuhuvia, kun tuo mielivärini vaatetuksessa nyt sattuu olemaan musta. Mutta se on se juttu ja siitä en pääse mihinkään. :-) Ei muuten uskoisi, kuinka paljon jokin tietty vaateparsi tai asuste voi vaikuttaa niin paljon omaan tyyliin ja ihan jo tyylin muodostumiseenkin. Erilaisilla kengillä kun voi vahvistaa ja muokata omaa tyyliään todella helposti.
Nyt esittelyyn pääsevät aivan upeat ja mielestäni erikoisetkin kengät, jotka löysin Leatherheavenin verkkokaupan valikoimista. Nämä kuvissa olevat New Rock M.TR001-S1 -saapikkaat ovat aivan omaa luokkaansa. 


Onko muuten tuo New Rock-merkki kuinka tuttu? Lyhyesti ja ytimekkäästi, New Rock on ollut kenkien saralla tyylinluojana jo 1990-luvulta lähtien. Kengät valmistetaan käsityönä Espanjassa ja laatu on korkeatasoista. Kengät ovat yleensä mustia ja niissä on paljon erilaisia metallisia yksityiskohtia, kuten solkia ja korkokoristeita. Goottimainen tyyli ja rock-henkisyys näkyy kenkävalikoimassa myös vahvasti. Käytän korkkareita aina silloin tällöin ja nämä New Rockin pitempivartiset kengät sopivat hyvinkin erilaisiin asukokonaisuuksiin yhdistettynä. Mustien paksujen sukkiksien, leggingsien tai vaikka farkkujen kanssa...aivan ihanat kengät, tykkään!


Leatherheavenin kenkävalikoima on todella laaja ja jo pelkästään näitä New Rock -kenkiä verkkokaupasta löytyy kymmeniä. Kenkävalikoimasta löytyy korkokenkää, saapikasta ja bootsia jne. Kannattaa kurkata tuo valikoima, siellä on nimittäin myös erikoisempia kenkäpareja, joita kaikki uskaliaat miehet ja naiset voivat käyttää! 


Kengät ovat todella napakan tuntuiset ja kestävät käytössä varmasti vuosikausia. Luulenpa, että vaan paranevat käytössä, kun nahka ajan myötä hiukan pehmenee ja pikku hiljaa muotoutuu jalkojen muotoon.


Tykkään erikoisista yksityiskohdista. Yksi heikkouteni ovat vetoketjut niin vaatteissa kuin laukuissakin. Näissä New Rockin kengissä tuo musta naru, joka on vedetty koron läpi on mielestäni todella erikoinen ja aivan ihana yksityiskohta... I like it!  ♥ 


Kuvassa Leatherheavenin New Rock M.TR001-S1 -kengät mustien leggareiden kera sekä niin ikään Leatherheavenin valikoimista vajaa vuosi sitten löytynyt mielineuleeni; Urban Classicsin Terry Cardigan, jonka tulen kuluttamaan ihan varmasti puhki.Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti