27.5.2018

♥ Ihanat pikku apurit asusteisiin by Klipsutin ♥


Ihanaa värien loistoa näissä kuvissa, eikö olekin! Tämä mustan ja pinkin yhdistelmä toimiikin yllättäen todella näyttävästi. Täytyypä pitää mielessä, jos joskus yhdistäisi ihan omiin vaateparsiinkin tämän. Mutta siis mitähän ihanaa näistä bokseista paljastuukaan... No Klipsuttimen ihanuuksiahan nämä, eli kyseessä on vaatteisiin kiinnitettäviä, monikäyttöisiä apureita.


Se tunne, kun villatakin liepeet heiluvat kävelymatkalla tuulessa ja niitä pitää koko ajan pitää toisella kädellä kiinni tai kun mekonhelma meinaa karata tuulenpuuskassa ylemmäs, kuin olisi tarkoitus tai kun vaan haluat vaikka rypyttää vaatetta eri malliin jne. Tähän kaikkeen ja moneen muuhun tyyliasiaan tuo apunsa Klipsuttimen ihanuudet, jotka kiinnittävät kaksi kohtaa asusteesta toisiinsa ja tässä on muuten sitten vain mielikuvitus rajana, kuinka näitä käyttää.


Klipsutin toimitetaan kotiin nätissä ja pienessä musta-pinkissä rasiassa. Ihana idea vaikka lahjaksi ja klipsuttimia saa muuten myös metallisella keskuslaatalla, johon voi kaiverruttaa haluamansa tekstin! Nyt jos niitä valmistujaisiakin miettii ja lahjaideaa, niin tässäpä olisi yksi kiva ja kaunis vaihtoehto!
Tuossa rasian kannessahan se kiteytyy sitten koko Klipsuttimen ajatus, kaunis apu asusteisiin ja sitähän nämä ovat. 


No ei taida olla yllätys, kun valitsin tummanpuhuvat klipsuttimet omaan käyttööni, kun vaateparteni nyt sattuvat olemaan tummanpuhuvia. Kuvassa klipsutin nimeltään Helinä, mustalla keskushelmellä. Tämän klipsutin-mallin pituus on 9 cm.  Näitä ihanuuksia on sitten muuten Klipsuttimen verkkokaupassa useita eri tyylejä ja helmien sävyjäkin on vaikka kuinka paljon, mistä valita. Mielestäni tämä klipsutin on kaunis kuin koru ja tätä mallia on saatavilla myös mm. kirkkaalla, pinkillä tai vihreällä keskushelmellä.


Helinä-klipsuttimen suu ammollaan odottamassa asusteen reunaa... tästä kuvasta saa hyvin osviittaa tuon suuosan toimivuudesta. Nämä Klipsuttimen metalliosat ovat tarkkaan valittuja, laadukkaita ja turvallisia käyttää ja mikä tärkeintä, metalliosat eivät päästä väriä ihoon tai kankaaseen.


Tässa kuvassa erityisen kaunis Olga-klipsutin, käsin punotulla mustalla nauhalla. Tämän klipsuttimen pituus on 17 cm ja soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi olkaintoppien muokkaamiseen ja olkainten kiinnittämiseen toisiinsa halutusta kohdasta. Ihastuin tähän Olgaan ja olenkin käyttänyt tätä esimerkiksi avainnipun kiinnittämisessä siten, että olen pujottanut avainnipun tuohon "keskelle" ja laittanut molemmat nipsuttimet sitten kiinni farkkuihin, vierekkäin. Mutta tämähän vain kertoo tästä monikäyttöisyydestä. Ihania nämä!


Tässä lähikuvaa tuosta Olga-klipsuttimen punotusta nauhasta. Nauha on tarpeeksi jämäkkä ja mielestäni todella kaunis, hiukan satiinimainen kiilto tuo ylellisyyden tuntua. ♥ 


Ihania klipsuttimisa löytyy Klipsuttimen verkkokaupasta osoitteesta www.klipsutin.fi sekä jälleenmyyjiltä ympäri Suomen maan. Pääset tuohon jälleenmyyjälistaukseen tästä. Kurkkaahan ja mikä muuten mahtaa olla suosikkisi, onko se jokin sateenkaaren ihanista väreistä vaiko tällainen tummanpuhuva, mitä itsekin valitsin? No, tyylikkäitä ja kauniita nämä ovat kuin korut, minkä värin sitten itselleen valitseekin. ♥


Ihanassa yhteistyössä:
Klipsutin-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti