21.2.2019

Kissamaisuuksia ♥ Veico


Voisiko sitä olla yhtään enemmän mielissään kun pääsee hypistelemään tällaisia ihanuuksia, ja vielä melkoisen kissamaisia sellaisia! Miau! Meillä noita karvaisia otuksia elelee kaikkiaan kolme, kolleja kaikki ja leikattuja. Ja niin suloisia, kuten muutkin eläimet, joita arvostan ihan yhtä lailla. Nyt esittelyyn pääsevät nämä puiset kuvassa näkyvät veijarit by Veico.


Kissa-saunamittari on suomalaisen Veico Oy:n upea tuote. Saunamittari on valmistettu puusta, kuten suurin osa Veicon tuotteista, jotka valmistetaan käsityönä Keski-Suomessa, Keuruulla. Veico onkin saanut Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlipun sekä Design From Finland -merkin. Veicon verkkokaupasta löytyy erilaisia puisia lahjatavaroita, kortteja, sisustustuotteita ja vaikka mitä.


Saunamittarin lisäksi nämä pienet ja niin söpöt avaimenperät veivät sydämeni. Puuta nämäkin ja näitähän voi muuten sitten käyttää myös mm. laukkukoristeena käsilaukussa tai repussa. 


Kissan lempeä katse on saatu hienosti tähän saunamittariin. ♥


Kissa-saunamittarin takana on syvennys ruuville, joten ripustaminen on helppoa. Kiva yksityiskohta, että tuo ripustimen reikä ei ole tehty puun läpi, jolloin tuo kissakuvio säilyy kivasti kokonaisena. Itse aika usein kiinnitän huomiota tällaisiin yksityiskohtiin. I like it!


Veicon Kissa-saunamittari on kooltaan n. 19 cm x 13 cm. Kuvio on kaiverrettu puun pintaan. Meillä tämä mittari pääsi kunniapaikalle saunan seinälle ja siellä se nyt jatkossa ilostuttaa olemuksellaan saunojaa. Ihania nämä Veicon tuotteet ja aivan mahtavia myös vaikka lahjaksi ja viemisiksi! 


Ihanassa yhteistyössä:
Veico


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti