4.4.2019

Tervetuloa ihana järjestys ♥ by Elfa

 

Kevät on täällä... vihdoinkin! Lumet ovat sulaneet viime päivinä oikein vauhdilla ja päivät ovat jo huomattavasti pidentyneet. Ihanaa! Kevään tulon huomaa myös siitä, että kotia on tullut siivottua viime aikoina enemmän ja järjestely vaan jatkuu. Ja meille muuten tulikin järjestystä sitten oikein olan takaa... kuten kuvakin kertoo: Elfa - everything can be organized.


Elfa on tunnettu säilytysratkaisuistaan ja tuotteiden muotoilussa näkyy hyvin myös pohjoismainen ote. Monelle tuttuja ovat varsinkin metalliset seinään kiinnitettävät kiskot, joihin pystyy kiinnittämään erilaisia elementtejä kuten hyllyjä, koreja, kannattimia, tankoja ja vaikka mitä, omien tarpeiden mukaan. Itseäni näissä Elfan tuotteissa kiehtookin juuri tuo muunneltavuus ja se, että jokainen kokonaisuus on siten omanlaisensa ja juuri siihen omaan tarpeeseen sopiva.


Elfan paketti tuotiin meille rahtina perille ja hienosti kuljettaja huolehti paketin pyynnöstämme märältä keliltä suojaan... sää ei nimittäin tuontipäivänä ollut mikään paras mahdollinen, räntää satoi taivaan täydeltä ja loskalunta oli joka paikka täynnä.


Kuvassa paketit täynnä Elfan säilytysjärjestelmän osia, vielä laatikoissaan. Ihanaa, tästä se alkaa, vaatehuoneemme uusi elämä. Hyvin pakatut tuotteet kertovat muuten paljon tekijästään. ♥ 


Kuorma purettuna eteisemme lattialla.  Nämä Elfan säilytysjärjestelmän osaset jäävät tähän nyt hetkeksi odottamaan vaatehuoneeseen pääsyään. 


Nyt sitten ne silmät kiinni... tulee nimittäin karmea totuus. Totuus meidän vaatehuoneesta, joka on tuntunut olevan "pohjaton". Vaatehuoneemme on elänyt tässä vuosien mittaan jollakin kummalla tavalla aivan kuin omaa elämäänsä. Välillä pursuten tavaraa niin, että sieltä ei ole löytänyt ikinä mitään ja välillä taas järjestelyn jälkeen hiukan siistimpänä hetken aikaa, kunnes taas pian on ollut hirviömäisen näköinen. Kuvassa iso kasa kaikkea mahdollista vaatehuoneen tavaraa odottamassa "inventaariota".


Tässä kuvia yläkerran aulan vaatehuoneesta, pari päivää ennen uudistamista. Huone on ollut alusta saakka haasteellinen osaltaan tuon vinokaton vuoksi mutta myös siksi, että en ole sitä oikein osannut sisustaa järkevästi niin, että saisin tilan edes jotenkin järkevästi hyötykäyttöön. Tavaraa huoneessa on ollut säilössä laidasta laitaan, kausivaatteita, kenkiä, matkalaukkuja, lehtiä ja kirjojakin... ja ihan vaikka ja mitä, sellaistakin, mikä vaan on ollut helppo laittaa "pois silmistä".


Vaatekaappimme sisällä pystyy normaalisti seisomaan. Tietysti ei kovin kauas ole tarvinnut oviaukosta eteenpäin kulkea, kun pää jo kopsahtaa kattoon. Tuon pitkän seinän leveys on 280 cm ja korkeutta tuossa seinässä on 145 cm.  Sivuseinät ja vieläpä vinot sellaiset ovat niin haasteelliset sisustaa... leveyttä on 145 cm ja korkein kohta lattiasta kattoon on 250 cm. Tila ei yksinkertaisesti ole riittänyt vaikka olemme hankkineet erilaisia hyllyjä ja rekkejä tavaroita sekä vaatteita varten. Mutta tähän tuleekin pian muutos ja niin kaivattu sellainen... nimittäin ihka oikea säilytysjärjestelmä ja ihan meidän oman vaatekaapin omille mitoille suunniteltuna! Pysyhän kuulolla! I ♥ Elfa! 


Ihanassa yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti