22.10.2024

Unelmien joulukalenteri käsityöharrastajalle ♥ koodi

 
Yhteistyössä: Nimipyyhe.com ♥ Joulu se on jo kovasti ajatuksissa ja täällä ollaan laiteltu jo ensimmäisiä koristeitakin jo kotiin. Viime vuosina olen valmistanut itse kalentereita läheisilleni ja niitä on ollut mukava valmistaa. Nyt sain itsellenikin aivan ihanan joulukalenterin. Tämä Hemlinen kalenteri löytyy kotimaisen Nimipyyhe.com:in valikoimasta.

 
Tämä joulukalenteri on oikea käsityönharrastajan ikioma kalenteri. En halua vielä paljastaa itselleni tai teille kalenterin sisältöä, tykkään yllätyksistä. Tulen esittelemään kalenterin sisällön päivittäin 1. - 24.  joulukuuta Instagram-tililläni @lasitupa. Käyhän siellä kurkkaamassa sitten. En muuten malta odottaa, että pääsee avaamaan näitä "luukkuja". ♥

 
Tässä joulukalenterin isot päällysluukut avattuna, jolloin kalenterin koko ihana ja jännittävä sisältö tulee esiin. Paitsi että kalenteri on aina jännittävä joulun ajan ilo on tämä kalenteri mielestäni myös kaunis.

 
Kalenteri on täynnä pieniä irrallisia paketteja, jotka kaikki sisältävät erilaisen yllätyksen. Sisältö on käsityöihmiselle sopivaa eli erilaisia ompelutarvikkeita. Kalenterin painosta päätellen sekä sen äänestä, kun sitä heiluttaa, sisältö on monipuolista. ♥ Tässä vielä aivan ihana koodi Nimipyyhe.com:in verkkokauppaan: koodilla "Kati-2024" saat pienen yllätyksen tilauksesi mukaan! Koodi on voimassa 31.10.2024 asti. Ihania lokakuun päiviä sinulle ja palaillaan taas pian!
 
 
T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!