26.9.2015

LedStore ja upea LED BOX -valaisinVuonna 2010 perustettu lamppukauppa LedStore Oy on perheyritys, jonka valtteina toimivat oma valaisinsuunnittelu sekä valaisinten valmistuttaminen. LedStore tekee myös valaistussuunnitelmia asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Sain aivan upean mahdollisuuden esitellä oman suosikkini LedStoren valikoimasta. LED BOX on värikkäästi hohtava kuutiomainen valaisin, jota on saatavana kahta eri kokoa. Iso LED BOX on kooltaan 40x40x40 cm, ja pienempi 20x20x20 cm.Kuudessatoista värissä loistava LED BOX on yksinkertaisuudessaan aivan upea valaisin. Valkoinen, istumisen kestävä muovi, keveys sekä säänkesto on mukava lisä jo valmiiksi upealle ja tyylikkäälle valaisimelle. Valaisimen muotokieli puhuttelee. Itseäni miellytti myös valon pehmeys, valo ikäänkuin suodattuu kauniisti ja tasaisesti valaisimen materiaalin läpi.

Skandinaavisen yksinkertainen LED BOX sopii monentyyliseen ja monenväriseen kotiin. LED BOXin väriä voi vaihtaa kaukosäätimellä, jossa on valittavana 16 eri väriä ja viidellä eri tavalla väriä vaihtavaa ohjelmaa. Valon lähteenä Led on hyvin pitkäikäinen. Valaisinmallista ja käyttötavasta riippuen Led kestää 30 000-80 000 tuntia. 2 tunnin päivittäisellä käytöllä kestoksi tulee jopa 68 vuotta.

LED BOXin mukana tulee laturi ja valaisin onkin helppo ladata. Yhdellä lautauksella LED BOX hohtaa noin 12 tuntia. Koska valaisin on ladattava, sitä voi siirrellä mielen määrin paikasta toiseen ja mikä parasta, valaisinta voi käyttää myös ulkotiloissa.

Käy tutustumassa upeisiin valaisimiin:

Kiitos LedStore
upeasta yhteistyöstä!

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti