2.11.2020

Löytöjä nettikirpparilta ♥ Vähänkäytetty.fi


Siinä se paketti on... ja juuri aukaistu... tämä hetki on aina ihanin, kun pääsee tutkimaan paketin sisältöä. Tämä paketti on tullut nettikirpparilta, joka on Suomen suosituin ja jossa on ihan mielettämästi erilaista shoppailtavaa. Kyseessä on Vähänkäytetty.fi ja tämä paketti sisältää sieltä tilaamiani erilaisia vaatteita ja laukkuja...


Tässä paketin sisältö kokonaisuudessaan ja... noh, minut tietäen, rakastan mustia vaatteita ja se nyt näkyy tässä paketin sisällössäkin. Huomaa, että vaatteet on merkattu teipein, joissa numeroita, sekä myös koodit ovat kiinni tarralapuilla. Nämä ovat Vähänkäytetty.fi:n omia koodeja. Nämä teipit ja tarrat irtoavat nätisti irti, jonka jälkeen tuotteet ovatkin sitten valmiina käytettäviksi. Kaikki tilaamani tuotteet tulivat samassa paketissa vaikka ostinkin Vähänkäytetty.fi:stä uselata eri myyjiltä tuotteita. Kätevää.


Tällainen kasa koodeja, mutta vaatteita tässä olikin monta ja laukkujakin kolme, kun innostuin shoppailemaan ihan urakalla. Halusin koota itselleni asusetin, jossa olisi vähintään housut, paita sekä takki ja laukku. Vähänkäytetty.fi:n verkkosivuilla vietin jonkun aikaa, kun innostuin selailemaan valikoimia. Pelkästään laukkuja on satoja erilaisia mutta verkkokaupan rajausmahdollisuus on todella kätevä, näin valikoimaa pystyy selailemaan vaikkapa värin tai merkin perusteella.


Tässä kuvia omasta asusta, jonka tilasin kokonaisuudessaan www.vahankäytetty.fi:n nettikirpparilta. Mustat leggingsit ja ihana syystakki merkiltään Urban Classics, joka on ollut yksi mielivaatemerkkini jo vuosia. Tilasin kolme erilaista laukkua ja tämä kuvan asusetissä oleva on Marimekon musta Urbaani. Sekin siis löytö Vähänkäytetty.fi:stä... ihanaa! Tällä asusetillä mennään nyt sitten, ennen kovia pakkasia.


Tuossa takin alta näkyy myös tuo Yvetten musta pusero, jonka tilasin ja koko on ihan nappiin. Muutoinkin kaikki koot meni juuri oikein, ihan yllätyin positiivisesti. Itse katsoin tuotetiedot tarkasti ja materiaalikin jo kertoo vähän, onko jokin joustavaa jne. Sillä voi vaikuttaa asiaan. Se on ehkä se nettishoppailun kääntöpuoli, kun ei pääse kokeilemaan shoppailemiaan vaatteita, niin koko saattaa joskus mennä mönkään. Jos koko onkin ihan väärä niin Vähänkäytetty.fi:stä kun tilaat, on tuotteilla kiitettävä 15 vuorokauden palautusoikeus pienellä toimitusmaksulla.  Eli ei muuta kuin huoletta shoppailemaan!


Tässä kuvassa laukut, kaikki kolme löytöäni... oikealla musta Marimekon Urbaani, Mangon musta shopperi tuossa alimmaisena ja ylimpänä Guessin käsilaukku. Tuo Guessin laukku pääsi nyt arkikäyttöön ja sinne mahtuu yllättävän hyvin tavaraa. Tuntuu välillä, että käsilaukut eivät vaan voi olla liian isoja ja tietysti ne laukun pikku lokerot ovat aina plussaa, niihin kun saa sujaustettua vaikka avaimet tai huulirasvan ja löytyykin sitten nopeasti tarvittava. Tuo Marimekon laukku on ihana ja tosi monikäyttöinen ja siinä on kiva tuo leveä olkahihna. Erilaisia laukkuja eri tarpeeseen on aina hyvä olla -ja laukkuja ei koskaan voi olla liikaa, eikös! :-)


Vaatteita löysin myös tuolta Vähänkäytetty.fi:n nettikirpparilta. Tässä kuvassa Yvetten pusero.


 Harmaa Noomin pitkä villatakki, aivan älyttömän ihana ja monikäyttöinen.


Linkin mustat, hiukan kiiltäväpintaiset kevyet leggingsit ja alakuvassa Urban Classicsin takki.


Tässä nämä ihanuudet, nettikirpparilöytöni... ja en kestä, olen näistä kyllä todella mielissään. Koot ihan nappiin, vaatteet tuoksuivat paketista otettaessa juuri pestyiltä ja laukutkin todella siistikuntoiset. Tällä kokemuksella uusi tilaus lähtee kyllä taas jossain vaiheessa. Ja nyt kun on tämä poikkeuksellinen aika meillä ja maailmalla niin verkkoshoppailu on tosi järkevä vaihtoehto. Ihanaa marraskuun alkua sinulle ja palaillaan taas pian! 

Ihanassa yhteistyössä: Vähänkäytetty.fi


-Kati-

2 kommenttia:

  1. Hyvät löydöt. Nyt on mentävä tutkimaan löytyisikö sieltä minullekin sopivaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ei muuta kuin shoppailemaan ja varmasti löytyy! T:Kati :-)

      Poista