22.4.2022

Uusi matto olohuoneeseen ♥

Yhteistyössä: Matto.fi ♥ Voi että miten upea ilma viime päivinä onkaan ollut. Aurinko on paistanut lähes pilvettömältä taivaalta. Odotan vaan kovasti, että lumet sulaisivat. Meillä on pihamaa aivan lumen peitossa edelleen mutta pikku hiljaa se kesä sieltä tulee. Kevätaika on itselle myös aina sellaista kodin laittoaikaa ja nyt meille tulikin uutta ilmettä olkkariin. Sain valita Matto.fi:n verkkokaupasta mieleiseni maton ja valitsin meille tällaisen pyöreän luonnonmateriaaleista valmistetun maton. ♥


Meidän kodin värimaailma on sekoitus erilaisia tummia sävyjä ja tuota tummaa sävymaailmaa tasapainottamaan olen laitellut myös sinne tänne valkoisia sävyjä. Verhot ovat olkkarissa mm. valkeat. Vaikka meillä onkin tummia sävyjä ei huone tunnu pimeältä, siihen varmaan vaikuttaa myös tuo luonnonvalo ikkunoista ja sisäkaton väri on myös valkoinen. Sisustus meillä taas on sellainen sopiva sekoitus uutta ja vanhaa. 


Matto.fi:n verkkokaupasta löytyi tämä harmaansävyinen pyöreä matto ja tämä on nimeltään Sommar hamppu-juuttimatto. Matto on 100 % luonnonmateriaaleista valmistettu. Aiemmin tässä oli suorakaiteen muotoinen matto ja oli ihan mahtavaa saada vähän uutta ilmettä kotiin. Kyllä se mattokin muuttaa  huoneen ilmettä mukavasti. Tämän maton halkaisija on huimat 240 cm.


Tässä kuvassa vanha matto vielä paikallaan. Samaa värisävyähän nämä melkein ovat ja ihan kivasti maton muoto kuitenkin muutti tilan ilmettä.


Meidän Topi-kissa nukkuu sikeästi vielä vanhan maton päällä ja minä se vaan kuvaan...


Tilasin maton verkkokaupasta ja en siksi päässyt hypistelemään ennen tilaamista tämän maton materiaalia. Matto on pehmeä ja miellyttävän tuntuinen ja tykkään myös tuosta pintakuvioinnista, letitetystä materiaalista. Tätä Sommar-mattoa on saatavilla useassa eri koossa ja sävyssä ja meille tosiaan valikoitui tämä harmaa sävy. Mietin pitkään myös luonnonsävyistä ruskeaa mutta niin se vaan vei voiton tämä sävy. Ihania kevätpäiviä sinulle ja palaillaan taas pian! ♥ 


t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!