26.11.2023

Katin kirjanurkka - Saven & kasvien hoitavia vaikutuksia ♥

 
Kirjat saatu: Biokustannus ♥ Mielenkiintoisen luettavan äärellä ollaan jälleen. Sain kotimaisen Biokustannuksen kirjavalikoimasta luettavaa ja nyt esittelyyn pääsevät nämä kuvassa näkyvät teokset, nimeltään Savihoidot sekä Kasvien metafyysiset ominaisuudet ja parantavat voimat.
 
 
Biokustannus on toiminut vuodesta 1982 alkaen ja laajaa kirjavalikoimaa pääset selaamaan  helposti Biokustannuksen verkkokaupasta. Biokustannuksen kivijalkakauppa löytyy Helsingistä Mannerheimintiellä ja on nimeltään Biokustannuksen Tibet Shop. Kuvassa Savihoidot-kirjan sisältöä. Savihoitoja on käytetty historian saatossa pitkään ja kirjaan on koottu saven erilaisia hyvää tekeviä ominaisuuksia ja niiden käytötapoja.
 
 
Biokustannuksen kirjavalikoimasta löytyy aiheita mm. filosofiasta, henkisestä kasvusta, Tiibetin kulttuurista ja ihmisoikeuksista, rajatiedosta ja eri uskonnoista. Tibet Shopista on saatavilla myös erilaisia tiibetiläisiä tuotteita, kuten seinävaatteita, julisteita ja käsintaottuja soivia kulhoja. Biokustannuksen verkkokauppaan pääset kurkkaamaan vaikka tästä.
 
 
Molemmat teokset ovat pehmeäkantisia. Savihoidot on 75-sivuinen ja Kasvien metafyysiset ominaisuudet ja parantavat voimat 17-sivuinen.

 
Kasvien metafyysiset ominaisuudet ja parantavat voimat sisältää tietoa kasvien parantavista voimista, kuten lääkinnällisistä ja homeopaattisista taipumuksista. Franz Harmannin kirjoittaman teoksen takakannessa on kaunis lause; Missä on elämää, siellä on rakkautta, valoa ja tietoisuutta. Ihanaa marraskuuta sinulla ja palaillaan taas pian! ♥

 
T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!