13.10.2024

Tee itse geelikynnet ♥ Depend Gel iQ Start Kit

 
Yhteistyössä Dependin kanssa ♥ Olen päässyt fiilistelemään jälleen ihanien Dependin kynsituotteiden kanssa. Lakkaan kynsiäni usein ja nyt kokeilin ensimmäistä kertaa lakata itselleni UV-valon avulla kovetettavat geelikynnet. Tämä olikin jännittävää ja yllättävän helppoa.
 
 
Dependin verkkokaupasta löytyy erilaisia kosmetiikkatuotteita ja myös paljon erilaisia kynsilakkoja sekä kynsien hoitotuotteita. Tämä kuvassa oleva pakkaus on Depend Gel iQ Start Kit. Tämä pakkaus sisältää kaiken tarvittavan geelikynsien tekoon itse. 
 
 
Gel iQ -lakkaus on erittäin kestävä ja säilyy oikeasti 14 päivän ajan tai kauemminkin. Kun kirjoitan tätä esittelyä, tämä lakka on ollut kynsissäni nyt parisen viikkoa. Lakka on kestänyt ja kulutusta ei ole tapahtunut paljaalla silmällä katsottuna siis lainkaan. Kynnet ovat kasvaneet ja sen takia lakkaan varmastikin pian kynteni uudelleen mutta en sen takia, että lakkapinta olisi jotenkin kulunut, mikä tuntuu ihan uskomattomalta.
 
 
Dependin tuotteet ovat tunnettuja niin kuluttajien kuin ammattilaisten keskuudessa. Yrityksen tausta alkaa jo 1950-luvulta ja Ruotsin maalta. Kurkkaa halutessasi edellinen esittelyni Dependin kynsilakoista tästä linkistä.
 
 
Depend Gel iQ Start Kit sisältää kaiken tämän: pohjalakka, päällyslakka, Pre Cleancer, High Shine Cleanser, kynsiviila, appelsiinipuutikku kynsinauhoja varten ja LED/UV-lamppu sekä adapteri. Värigeelilakat tulee sitten hankkia erikseen ja niiden sävyvalikoima on todella laaja. ♥

 
Kuvassa vasemmalta vegaaninen Gel iQ -poistoöljy geelilakkauksen hellävaraiseen poistoon sekä kaksi valitsemaani värigeelilakkaa. Nyt kynsiini pääsi tuo vaaleampi sävy, Pink Starfish, jonka sävystä pidän kovasti.
 
 
Jokaisen lakkakerroksen kovettamisaika UV-valon avulla on vain 30 sekuntia. Prosessi on nopea ja näin vuosien normilakan käyttäjänä aivan ihanaa, kun saa nauttia nopeasti kuivuvasta ja kovettuvasta lakasta kynsillä. Mahtava tuote ja ei muuta kuin kokeilemaan! Ihanaa lokakuuta sinulle ja palaillaan taas pian!


 T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!