21.7.2016

Katin CosmeticCorner ♥ The Natural Goods Company


Käytän erilaisia kosmetiikkatuotteita päivittäin. Viime aikoina olen pohtinut käyttämäni kosmetiikan eettisyyttä sekä puhtautta. Mietin varsinkin, minkälaisia ainesosia kosmetiikan valmistamisessa käytetään...ovatko kaikki raaka-aineet kehollemme hyväksi.

Suomalainen Natcos Nordic Oy tuo maahamme laadukkaita kosmetiikkatuotteita, jotka on valmistettu puhtaista, luonnollisista raaka-aineista...ja oikeasti...ilman eläinkokeita, ilman geenimuuntelua ja ilman keinotekoisia ainesosia! 
Natcoksen oma verkkokauppa www.thenaturalgoodscompany.com on tutustumisen arvoinen. Tuotevalikoima on erittäin laaja ja sivusto on helppokäyttöinen ja selkeäksi suunniteltu. Arvostan todella paljon kosmetiikkatuotteiden verkkokauppoja, joiden valikoima pohjautuu täysin puhtauteen, luonnollisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. 


Natcoksen verkkokaupasta löytyvät Logonan kynsilakat ovat markkinoiden ensimmäiset luonnonkosmetiikkasertifioidut lakat ja eivät sisällä lainkaan mm. formaldehydiä tai tolueenia. Logonan tuotteet kehitetään ja valmistetaan Saksassa ja yritys on toiminut luonnonkosmetiikan parissa jo 35 vuoden ajan.


Logonan kynsilakat ovat lähes hajuttomia. Käytän kynsilakkatuotteita jatkuvasti ja arvostan paljon kyseistä ominaisuutta eli siitä iso plussa. Suti on leveä ja pehmeäharjainen, joten lakka levittyy todella hyvin ja lakkausjäljestä saa vaivattomasti tasaisen. Lakkasin kynteni kahteen kertaan saadakseni mieluisen värikerroksen. Lakkapinta on kaunis ja matta. Näissä lakoissa tulee laatu esiin, sekä käytettävyydessä että lopputuloksessa.


Kuvassa kynteni on lakattu Logonan kynsilakalla, No 01 soft rose. Päällä Logonan päällyslakka tuomassa kiiltoa ja kestävyyttä.

 

Kynsilakat: No 01 soft rose sekä No 05 urban taupe.


Kiiltoa kynsiin antaa Logonan päällyslakka, joka niin ikään levittyy vaivattomasti ja antaa kynsilakalle kestävyyttä. Päällyslakka myös syventää lakan sävyä.


Logonan kynsilakanpoistoaine on asetoniton. Olen niin tottunut joidenkin kynsilakanpoistoaineiden pistävään tuoksuun, että yllätyin jälleen positiivisesti...Logonan kynsilakanpoistoaine on aivan tuoksuton ja lakka irtoaa kynsistä vaivattomasti. Kesällä on ihana käyttää keveää sävyä myös huulissa. Olen huulirasvan suurkuluttaja ja Logonan huulikiilto antaa huulille sävyä ja kiiltoa. Huulikiilto myös kosteuttaa ja mielestäni luo aivan ihanan pehmeän ja hiukan huulirasvamaisen pinnan, joka kestää yllättävän pitkään.
Voide on mauton ja levittyy huuliin vaivattomasti. Pieni sipaisu riittää, joten tuote kestää käytössä pitkään. Huulikiillon tuubin pää on muotoiltu helpottamaan levitystä. Ihastuin tähän huulikiiltoon ja sen sävyyn, joka on Logona 03 apricot.


Logonan meikkivoide Make-up Perfect Finish, sävy 02 light beige, sopii vaalealle, suomalaiselle ihonsävylle, jonka itsekin omaan. Meikkivoiteessa on miellyttävä, erittäin mieto tuoksu. Meikkivoiteen rasia on suunniteltu kuluttajaa ajatellen ja käytännölliseksi: meikkisienelle on oma pieni lokeronsa. Itse levitän meikkivoiteen sormin, mutta käytän yleensä loppusilaukseen meikkisientä tasaamaan lopputuloksen. Voiteessa on kiitettävän paljon pigmenttiä, joka kertoo jälleen laadusta sekä siitä, että tuote kestää käytössä pitkään.


Ihanassa yhteistyössä

http://www.naturalgoodscompany.com/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti