29.7.2016

Katin CosmeticCorner ♥ Oriflame The One


Karkkivärit kunniaan...kesä ja iloiset värit kuuluvat kyllä jännästi yhteen. Oriflamen The One -sarjan kosmetiikkatuotteissa on kyllä oikeaa värien iloittelua, vai mitä!


Kun saapuu syksy, niin luonto ja minä pukeudumme harmaaseen...ehkä hiukan dramatisoidusti sanottuna. Ennen tuota vuoden pimeää aikaa, on aivan ihana iloitella värien kanssa. Vaikka vaatekertani onkin yleensä tummanpuhuva niin jokin väripilkku on hyvä olla kiintopisteenä, jotta yleisilme ei ihan kokonaan ole harmaa ja vaisu. Asun värintuojana voi toimia vaikka laukku, kengät, korut tai myös esimerkiksi kirkas huulipuna.
 

Oriflame on kansainvälinen, yli 60 maassa toimiva kosmetiikkayritys, joka on toiminut jo vuodesta 1967 alkaen. Oriflamen kosmetiikkaesitteet ovatkin varmasti monelle meistä tuttuja. Esitettä pääsee tutkailemaan myös sähköisenä versiona Oriflamen verkkokaupassa, josta voi samalla tehdä löytöjä omaan ostoskoriin.


Oriflame on linjannut tuotekehitystään jo pitkään sekä eläinkokeettomuudella (!) että ympäristöystävällisyydellä. Tuotteissa käytetäänkin raaka-aineita, joiden saamiseksi eläimiä ei ole vahingoitettu. Arvostan tätä vastuunottoa eläinten hyvinvoinnista Oriflamen ideologiassa todella paljon.


Saanko esitellä uuden mielihuulipunani; Oriflamen The One Lip Sensation Vinyl Gel, sävy 32444 Tangerine Tango,  joka pääsee CosmeticCornerini Top -listalle No 2. Huulipunan koostumus on vaahtomainen ja pehmeä.  Huulipuna on mielestäni erikoinen, sillä se levittyy nestemäisenä mutta antaakin täysin peittävän lopputuloksen. Ihana kesäinen piristysväri huulille.Silmämeikkiini kuuluu lähtemättömänä osana myös luomiväri, jonka sävy on usein hyvin neutraali, tummanruskea tai harmaa. Oriflamen The One Colour Impact -voideluomiväri on hyvin runsaspigmenttinen ja miellyttävän pehmeän, lähes samettimaisen tuntuinen tuote. Värin saa levitettyä luomelle yhdellä sipaisulla. Voidemaisen luomivärin ominaisuuksille annan plussaa varsinkin levitettävyydelle sekä sille, että väri on helppo häivyttää, jotta ei-niin-ihania rajoja pääse syntymään.


Eikö olekin jännä sävy tuo vihreä, Kiwi Delight! Oriflamen The One Long Wear -kynsilakat vasemmalta: 32710 Sea Salt, 33126 Gold Nacre, 32729 Kiwi Delight sekä 32726 Sunset Burst. Levitettäessä lakka muodostaa kynnelle erittäin tasaisen pinnan.


Kuvan kynsissäni on aluslakan päällä vihreänsävyinen Kiwi Delight...uskalsinpas kokeilla!


Yhteistyössä 
http://fi.oriflame.com/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti