27.1.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Bette Box for Men


Nyt pärähtää jälleen esittelyyn miesten kosmetiikkatuotteita by Bette Box! Minusta on niin mahtavaa, kun miehille on suunniteltu tällainen oma tuotepaketti ja tämähän sopii ikään ja tyyliin katsomatta miehelle kuin miehelle. Vink... vink... tällainen laatikollinen täynnä erilaisia mielenkiintoisia tuotteita sopii todella hyvin vaikka lahjaksikin.


Tässä uusimman Bette Box for Men -boksin sisältöä. Tuotteita on todella paljon ja mielestäni hyvää näissä Bette Boxeissa on kun nuo tuotteet ovat kaikki niin erilaisia ja eri tarkoitukseen sopivia. Tässäkin kuvan tuotteista löytyy ravintolisä, käsirasva, deodorantti, suihkugeeli, kasvopesu, ksylitolipurukumi, partaöljy sekä kiva parta- ja hiuskampa.Partaa unohtamatta! Tästähän meillä naisihmisillä ei olekaan sitten kokemusta mutta mielenkiintoista nyt seurata, mitä tuo oma parrakas mieheni tästä tuotteesta tykkää, kun pääsee testailemaan. Ainakin mielenkiintoa riitti, kun esittelin tämän Biozellin partaöljyn.


Tämä parta- ja hiuskampa on jämäkän tuntuinen ja soveltuu varmasti hyvin karkealle parrallekin. Bette Box for Men -boksin tuotteiden yhteenlaskettu arvo on yli 50 € ja pelkästään tämän kamman Ovh olisi 9,90 €. Kun miettii, että Bette Box for Men -boksi maksaa 21,90 € ja toimituskin on ilmainen, niin säästöähän syntyy ihan huikeasti, jos tuotteet ostaisi kaupasta yksittäin.


Suihkugeeliä menee ja boksin Dove Men suihkugeeli (250 ml) tuoksuu mielestäni kivan raikkaalle. Lumenen Sensitive Face Wash on puhdistava pesuneste herkälle iholle ja soveltuu päivittäiseen käyttöön. Pesunesteessä on miellyttävä ja mieto tuoksu.


Tummeli käsivoide on oikea kuivan sekä rasittuneen ihon pelastus. Voide on todella kosteuttavaa ja hoitaa siten myös ihoa. Voide saa voimansa probioottisesta ruisuutteesta. Boksin tuubissa on Tummelia 60 ml.


Kuvassa Triple Dry Active Men Spray Antiperspirantti sekä SB12 Boost purukumi. Triple Dry on oikea supertuote, joka pitää hikoilun aisoissa. Purkin ohjeen mukaan parhaan tuloksen saa, kun tuotetta suihkutetaan kainaloon ennen nukkumaan menoa. 


SB12 -purukumeja on pakkauksessa 10 kappaletta. Purukumi on sokeriton ja sisältää sinkkiä ja ksylitolia. SB12 -tuotteet ovat kuuluja siitä, että ne torjuvat mm. pahanhajuista hengitystä. 


Löytyi Bette Box for Men -boksista myös pieni Magnesium -ravintolisä. Nestemäinen valmiste sisältää hedelmätäysmehutiivisteitä (37 %), yrttien vesiuutosta (34 %), hunajaa sekä magnesiumglukonaattia ja -sitraattia. Mikä tuote tämän Bette Box for Men -boksin sisällöstä on mielestäsi mielenkiintoisin?


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti