11.9.2019

Katin CosmeticCorner ♥ IsaDora


Se olisi syksy taas! Kaunis vuodenaika väreineen ja tuoksuineen. Samalla on kuitenkin vähän haikea olo, kun tietää, että kesä on ohi ja pitkä talvikausi tekee tuloaan. No, onneksi on vielä tätä vuodenaikaa jäljellä ja nautitaanpas nyt tästä, kun voidaan! Kuvassa ihanat IsaDoran puuterit ja poskipunat.


Käytän kivi- tai irtopuuteria päivittäin, ihan kumpi purnukka nyt käteen sattuu ja on lähimpänä. Varsinkin arkena levitän kasvoille ensin voidetta ja sen jälkeen puuteria kasvoille kätevällä kabukisiveltimellä. Puuteri on mielestäni helppo ja vaivaton käyttää ja sillä saa kivasti samalla kiillon pois kasvoilta. 


IsaDoran Loose Setting Powder -irtopuuterit. Vasemmalla sävy Medium 05 joka on oma suosikkisävyni ja oikealla valkealta näyttävä sävy Translucent 00, joka on siis oikeasti läpikuultava ja sopii siten käytettäväksi kaikille ihosävyille - kätevää!Puuterit sinettien avaamista vailla... kyllä jännittää, millainen koostumus näissä onkaan...


Ja sinetin poiston jälkeen paljastuu rasian välikannessa oleva joustava nailonverkko. Tämän puuterin Medium 05-sävy tulee nyt hyvin esiin tästä kuvasta. Sävy sopii hyvin vaaleallekin ihosävylle. Tuo verkko estää puuterin leviämisen koko purkin alueelle ja toisaalta se on myös kätevä, kun sen päältä saa siveltimeen pyöräytettyä sopivasti puuteria.


IsaDora Loose Setting Powder, sävy Translucent 00. Puuteri on erityisen hienojalkoinen ja siinä on todella silkinomainen koostumus, johon kiinnitin huomiota ihan ensimmäisenä. Kokeilehan joskus! Tykkään! ♥


IsaDora Perfect Blush -poskipunat, Etummaisena sävy Dusty Rose 62 ja takimmaisena Soft Coral 58. Nämä poskipunat ovat hajuttomia ja samettisen ja heleän oloisia. Sävytkin näissä on kyllä nyt ihan nappiin... ♥


Kolme erisävyistä IsaDora Brow Marker Comb & Fill Tip -kulmatussia. Oma mielisävyni on keskimmäinen Medium Brown 21, joka soveltuu tällaiselle vaaleahipiäiselle hyvin. Ylimpänä sävy Blonde 20 ja alimpana sävy Ash Brown 22. Nämä kulmatussit ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. 


Ja sitten swatchi, eikö olekin aika jännä jälki, kun tulee yhdellä vedolla useampi viiva, joten kulmiin juurikin hyvä! Jälki on myös pitkäkestoinen ja vedenpitävä. Tussin käyttäminen on mielestäni ihanan siistiä ja kiva tämän kynän sävy Medium Brown 21. Oikein ihanaa syksyä sinulle ja palaillaan taas!


Ihanassa yhteistyössä:
IsaDora


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti