30.8.2019

Katin CosmeticCorner ♥ Lacto Line


Syyskuu on ihan nurkan takana ja puutarhatouhutkin ovat olleet viime aikoina sen mukaisia. Olen jo katkonut unille vaipuneet perennojen maanpäälliset osat pois ja kompostikin täyttyy hurjaa vauhtia. Mutta kyllä jotkin kukat vielä kukkivatkin ja pitänee nauttia näistä syksyn päivistä. Nyt esittelyyn täällä blogissani pääsee ihanat ja vegaanit kotimaiset kosmetiikkatuotteet by Lacto line


Lh-Beauty on kotimainen yritys, joka valmistaa erilaisia hygienia- sekä puhdistustuotteita Ylöjärveltä käsin. Lh-Beauty tuotteita ei testata eläimillä ja tuotteet ovat vegaaneja, joten ne eivät sisällä lainkaan eläinperäisiä ainesosia. Lifehair Oy on kotimainen kosmetiikka-alan yritys, jolla on oikeus käyttää kansainvälistä Leaping Bunny -merkkiä eli no animal testing! ♥



Lacto line Micellar kolmitehoinen puhdistusvesi ja Alkoholiton kasvovesi. Kasvojen puhdistaminen on tärkeää ja varsinkin jos meikkaat, niin sitäkin enemmän. Lacto Line -sarjan sinisävyiset tuotteet eivät sisällä lainkaan hajusteita tai väriaineita - ja vegaaneja molemmat!


Tässäpä setti Lacto linen ihanuuksia! Mietin tuossa, että tällainen settihän olisi aivan mahtava vaikka lahjaksi, vink...vink!


Puhdistusemulsiolla pyyhkäisee helposti meikin jämät pois ja puhdistaa kasvojen ihon. Tuote on erityisen hellävarainen ja kosteuttava. Kasvopesu on pumppupullossa ja on myös hellästi hoitavaa sekä sopii ihan päivittäiseen käyttöön herkällekin iholle.



Niin, ja olikos se alumiiniton deodorantti hakusessa? Alumiinin haitoista kosmetiikassa on puhuttu jo pitkään ja tämä Lacto linen deodorantti ei sitä ainesosaa sisälläkään lainkaan. Itse tykkään yleensä käyttää todella mietotuoksuisia kosmetiikkatuotteita. Tämä dödö on täysin hajustamaton ja on muuten myös tahmaamaton. 


Lacto linen shampoo on 300 millilitran purkissa ja tämä shampoo on niin ikään tuoksuton. Tämä shampoo ei sisällä lainkaan silikonia, joten soveltuu siten myös päivittäiseen käyttöön. Oli muuten jännä pestä hiukset tuoksuttomalla shampoolla, kun yleensä tuota tuoksua on juurikin shampoissa paljolti. Kokeilepas joskus!


Lacto linen shampoopullossa on kätevä "suutin".


Tykkään näistä Lacto lionen tuotteista paljon ja eivät nämä muutoin olisikaan tänne blogiini päässeet. :-) Tuotteet ovat hellävaraisia, eläinkokeettomia ja vegaaneja. Tykkään! ♥ Tässä komeassa rivissä vasemmalta Lacto linen hellästi hoitavat kasvokuorinta jojoba & bambu, kasvovoide, käsivoide sekä jalkavoide.


Ihanassa yhteistyössä:

http://lh-beauty.fi/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!