25.8.2019

Katin CosmeticCorner ♥ Gyada


Elokuu onkin ollut taas melkoista muutosten aikaa. Aloitin pitkästä aikaa opin tiellä ja olen aivan innoissani. Itsensä kehittäminen on aina plussaa ja se kantaa pitkälle. Täällä blogini CosmeticCornerissa aletaan sitten pikku hiljaa näköjään menemään näihin anti-age-tuotteisiin... iik! No, selkeästi ikää on tullut ja iho iän myötä muuttuu ja on mahtavaa, että kosmetiikkamaailmassa myös näitä ikäasioita on huomioitu.


Nyt esittelyyn pääsee Waku-Organicsin valikoiman kaksi Gyada-merkkistä tuotetta. Vasemmalla keltakuvioinen Gyada Anti-Age misellivesi ikääntyvälle iholle ja oikealla sinisävyisin kuvioin Gyada Cosmetics kaksivaiheinen kasvo-, silmä- ja huulimeikin poistoaine.


Nämä tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia! Respect.



Gyada Cosmetics kaksivaiheinen kasvo-, silmä- ja huulimeikin poistoaine on pakattu tilavuudeltaan 300 ml pulloon. Tällä poistoaineella lähtee sitten muuten myös vedenpitävä meikki kasvoilta! Kerroksia on kaksi, öljypohjaiset raaka-aineet ovat pinnalla ja niitä ovat mm. seesami- ja macadamiaöljyt.



Eikö olekin jännän näköiset nuo kerrokset. Gyadan tuotteet valmistetaan muuten Italiassa.


Poistoainepulloa tulee ravistaa hyvin ennen käyttöä, jotta kerrokset sekoittuvat ja siten käyttäjä saa parhaimman hyödyn. Tiputa poistoainetta vanulapulle ja pyyhi sillä kasvot, silmät ja huulet. 


Anna poistoaineen olla hetki kasvoilla ja pese lämpimällä vedellä pois. Tämä poistoaine soveltuu ihan kaikille ihotyypeille.


Gyada Anti-Age misellivesi soveltuu varsinkin ikääntyvälle iholle ja myös kuivan ihon omaaville on aivan erinomainen tuote. Olen testannut tätä nyt parisen viikkoa ja ihastunut aivan täysin. Puhdistan kasvojen alueen vanutyynyllä ja tätä ei tarvitse paljoa tyynylle laittaa, joten kestää varmasti pitkään. Misellivettä on pullossa 500 ml.


Koostumus on kevyt ja tässä anti-age misellivedessä on hyaluronihappoa, gojimarjoja, viikunakaktusta, vihreää teetä, laventelia ja aaloeta. Väri on syvän kullanruskea ja kasvoille levitettynä ei värjää ihoa, jos sitä mietit. :-) Ihana tuote ja lähtee muuten meikinjämät ja ripsarin jäljet silmänalusilta yhdellä pyyhkäisyllä, sen verran tehokas misellivesi on kyseessä. Ihania tuotteita, jälleen kerran, käyhän kurkkaamassa www.waku-organics.fi -sivuilta lisää ihanuuksia!


♥ Ihanassa yhteistyössä ♥


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!