11.8.2019

Katin CosmeticCorner ♥ Bette Box elokuu


Oi mikä ihana elokuu! Täällä Kuopion korkeuksilla alkaa muuten peruskoulutkin ensi viikolla, niin se lukuvuosi sitten alkaa. Olen varmasti jo useampaan otteeseen kertonut täällä blogissani, että rakastan yllätyksiä. Jouluun on vielä aikaa mutta sain viime viikolla ihanan paketin ja yllätyksen, jonka hain postista ja kyseessähän on elokuun Bette Box! 


Kuvassa elokuun Bette Boxin sisältöä, vasemmalta: Oslo Skin Lab The Solution kollageenijauhetta viisi pientä testipussukkaa sekä Boxin mukana on myös supertarjous, jolla voi tilata itselleen kokonaisen 28 kappaleen jauhepakkauksen. Tämä kollageenijauhe on itselleni aivan uusi tuttavuus. Jännä päästä kokeilemaan. Seuraavana punainen Sweety Signature -sivellin, Cien Eyeliner Pen- ruskea rajauskynä, Vichy Dermablend SOS Cover Stick -peiteväripuikko sekä tuoksunäyte Replay Tank Custom Eau de Toilette for Her, joka onkin melkoisen voimakas tuoksu.


Vichy Dermablend SOS Cover Stick -peiteväripuikko on erittäin peittävä ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Voide levittyy hyvin eikä ole mielestäni liian rasvainen, joten ei tuki ihohuokosia niin herkästi. 


Oman boksini peiteväripuikko on sävyltään Opal 15 eli vaalealle iholle sopii oikein hyvin.


Vichy Dermablend SOS Cover Stick -peiteväripuikko on vedenkestävä ja pakkauksessa mainitaan muuten myös, että voide soveltuu erityisesti kasvojen vaikeiden ja paikallisten ihovirheiden peittämiseen... eli peittävyys on siis ihan maksimiluokkaa.



Sitten oikeaa loppukesän väri-iloittelua ja punasävyistä sellaista. Saanko esitellä, vegaaninen Sweety Signaturen luomivärisivellin. Siveltimen karvat ovat pehmeää ja synteettistä kuitua ja varsi on kauniin punainen. On todella miellyttävän tuntuinen sivellin.


Sweety Signaturen ammattimaiseen sivellinsettiin kuuluu kymmenen erilaista sivellintä ja elokuun Bette Boxissa on siis yksi sellainen. Alakuvassa Cien Eyeliner Pen, jolla saa sitten tehtyä vaikka sen ihanan rajauksen silmiin. Mielestäni pigmenttiä aivan mahtavan paljon ja levittyy helposti. I like it!
Yhteenvetona voi sanoa, että yllätykset ovat ihania ja se onkin näiden kuukausittaisten Boxien ihanuus. Sisältö elokuun Bette Boxissa tuntui pienenlaiselta mutta pari tuotetta tulee kuitenkin ihan varmasti käytettyä viimeiseen pisaraan, nimittäin Vichyn peiteväripuikko ja Cienin rajauskynä. ♥


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!