23.1.2022

Kissamaisia korviksia ♥ Alekoodi


*Yhteistyössä Coruun kanssa* ♥ Ajatella, on jo tammikuu, ihanaa. Päivät ovat pikku hiljaa pitenemässä ja aurinkoisina päivinä valon määrä on ollut välillä aivan huikeaa. Maassa oleva valkea lumi vielä korostaa valoisuutta mikä on tosi mukavaa ja on tätä valoa jo kaivattukin. Nyt valoa tuovat myös nämä ihanat korut ja täällä blogissa esittelyyn pääsevät nyt super-ihanat Coruun uutuuskorvikset! Eikö nämä olekin ihanan kissamaisia! Postauksen lopusta löydät muuten myös alekoodin Coruun verkkokauppaan! ♥

Meidän perheen nuorimmaisin eli Pena-kissa komeilee Coruun Gatitos-korviksien kanssa.


Coruun Kitties-korvikset ja ihanat kippurahäntäiset kissat. ♥ Nämä mustasta ja 1 mm ohuesta silikonista valmistetut korut ovat n. 5,5 cm korkeat. Ja ovat nämä silikonista valmistetut korut kyllä niin ihanan höyhenenkevyetkin, joten korvanlehdet kiittää. 

Nämä söpöläiset ovat nimeltään Gatitos ja korkeutta näillä korviksilla on 4,8 cm ilman koukkua. Nämäkin korut on valmistettu pehmeästä ja ohuesta mustasta silikonista. Värivaihtoehtoina näille korviksille on musta ja valkoinen. Molemmat kissamaiset korvismallit on suunnitellut Johanna Hill.



Coruu täytti lokakuussa 2021 jo kuusi vuotta ja yritys toimii Turusta käsin. Itse olen käyttänyt Coruun korviksia jo useita vuosia ja tykkään kun ne ovat niin keveitä ja samalla näyttäviä. Erilaisia malleja on Coruun verkkokaupassa tosi paljon ja värivaihtoehtojakin useita. Coruun korut ovat kestäviä ja ne voi muuten myös tarvittaessa pestä lämpimällä vedellä ja saippualla. 

 

Ohuesta silikonista valmistetut korvakorut ovat painoltaan vain pari grammaa. Koukut korviksissa ovat hopeoituja ja koukut eivät myöskään sisällä nikkeliä. Coruun verkkokaupasta löytyy erilaisten silikonisten ja puisten korvisten lisäksi myös kaulakoruja, rannekoruja, huiveja ja ihastuttavia Muumikoruja. 


Käytän korvakoruja tosi paljon ja nämä kissamaiset Coruun korvakorut ovat kyllä niin söpöjä ja ihan omia suosikkeja! ♥ Ja sitten se alekoodi! Koodilla LASITUPA20 saat 20 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista Coruun verkkokaupasta! Koodi on voimassa 31.12.2022 asti. ♥


Ihanaa alkuvuotta sinulle ja palaillaan taas pian!

t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!