25.9.2022

Koruja & kristalleja ♥

*Yhteistyössä Kolmas Silmä* ♥ Syyskuun viimeistä viikkoa mennään. Ilmat täällä Kuopion korkeuksilla ovat olleet kauniita ja aurinkoisiakin. Laittelin tässä jo puutarhaa talviteloille ja perennapenkit ja kasvihuone odottelevat tuolla pihamalla nyt sitten jo ensi kevättä. Sisustusjuttujakin on tullut tehtyä jonkun verran ja aina näin syksyisin jotenkin on tuo kodin sisustus mielessä. Nyt täällä blogissa esittelyyn pääsevät nämä kuvassa komeilevat kaulakoru sekä musta turmaliini.

Itseäni kiehtoo paljon erilaiset kivet ja kristallit ja löysinkin kauniin mustan turmaliinin kotimaisesta Kolmas Silmä Puodista. Kolmas Silmä Puoti on verkkokauppa ja on toiminut vuodesta 2019 alkaen. Tuolta puodista löytyy aivan ihania tuotteita, esimerkiksi erilaisia kristalleja, kodin tuotteita, suitsukkeita, koruja ja muita tuotteita. Tuotemaailmaa yhdistää kivasti se, että tuotteilla on jokin symbolinen merkitys tai tarkoitus. Kolmas Silmä Puoti toimii kokonaan verkossa ja seikkailemaan puotiin pääset halutessasi myös tästä.

 
 
Eikö olekin erikoisen näköinen - ja kaunis kivi tämä turmaliini. Tämä turmaliini on ns. raakakivi ja saatavilla on myös hiottuja versioita, joissa on sitten sellainen pyöreähkö ja tasaisempi pinta. Minua kiehtoo tämän raakakiven muoto ja pintakuvio kovasti.
 

Turmaliinin sanotaan suojelevan negatiivisilta virtauksilta ja mikäs sen mukavampaa. ♥ Ulkoasultaan musta turmaliini muistuttaa hiukan hiilen palaa. Tässä kivilajissa on usein hopeanvalkoisia juovia tai jopa kauniita kiteitä.


Tämä turmaliini pääsee nyt sitten meidän kotia koristamaan - ja suojelemaan niiltä negatiivisuuksilta. Löysin tälle kivelle kirpputorilta kauniin keraamisen alustan, jossa on sydämen muoto ja kaunis lasitepinta. Tällaiset kristallit ja kivet sopivat muuten hyvin moneen kotiin. ♥

 
Kolmas Silmä Puodin valikoimassa on monia erilaisia koruja ja sieltä löytyi myös tämä viikinkiaiheinen Valknut -kaulakoru. Kaunis koru kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tämä korussa on viikinkien Valknut symboli.

 
Tämä Valknut -korusetti sisältää yhden tinariipuksen (lyijytön ja nikkelitön), ruostumattomasta teräksestä valmistetun n. 50 cm pitkän kaulaketjun, vahatun kaulanyörin, sekä mustan samettipussukan. Eli halutessaan tuota riipusta voi kantaa joko mustassa nyörissä tai ketjussa. Tällainen koru on muuten myös mahtava lahjaidea, vink, vink.
 

 
Riipuksen taustapuolella on kolme erilaista muinaista viikinkien riimumerkkiä. Kaunis yksityiskohta, kun myös korun tausta on merkityksellinen ja koristeltu.

 
Riipuksen on valmistanut käsityönä aihepiirille omistautunut skotlantilainen yritys, jonka perustaja on tutkinut ja tehnyt viikinkiaikaisia koruja jo vuodesta 1999 lähtien.

 
Tässä vielä tämä kaunis Valknut -koru kaulassa ja tällä kertaa mustalla nyörillä. ♥ Ihania syksyisiä päiviä sinulle, kynttilän valoa ja kivien taikaa... ja palaillaan taas pian!

t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!