15.2.2023

Puutarhakalenteri 2023 ♥

Puutarhakalenteri 2023, Satokausi Media, 167 s.
 
Puutarhakalenteri 2023: Satokausi Media ♥ Helmikuun puolivälissä ollaan. Tulevan kasvukauden puuhien suunnittelu on jo hyvällä mallilla. Tein ensimmäiset esikasvatuskylvötkin ja chilin siemenet pääsivät multaan tuossa pari päivää sitten. Toivottavasti ne nyt kerkeävät kasvaa hyvin ja saadaan satoakin kunnolla kesän aikana. Tomaatin siemenet menevät sitten seuraavaksi multaan tässä piakkoin.
 
 
Puutarhakalenteri 2023 on ihastuttava, kompaktin kokoinen tietopakkaus ja samalla kalenteri, joka soveltuu varsinkin kaikille meille puutarhassa möyryäville. Kierrenidottu kirja on kooltaan sopivasti taskuun mahtuva 14 cm x 16 cm, joten sitä voi helposti pitää mukana puutarhapuuhissa. Kuvassa Puutarhakalenteri 2023:n sisältöä.
 
 
Puutarhakalenteri on mukavan monipuolinen. Kalenterissa on tietoa ja vinkkejä, kuten mitä milloinkin kannattaa kasvattaa. Puutarhakalenterista löytyy lisäksi yli kymmenen ammattipuutarhurin laatimaa artikkelia. Niissä käydään läpi esimerkiksi kasvisten elinkaari, se oikea kasvualusta juuri tietylle kasville ja kerrotaan mm.  kompostista, viljelykierrosta, tärkeistä kasvuvyöhykkeistä sekä kumppanuuskasveista.♥
 

Tässä kalenterin aukeama. Vuosien kokemuksella täytynee sanoa, että kun istutat jotain, niin pistä se aina muistiin. Itse en ole aina muistanut niin tehdä ja sitten olenkin saanut arvuutella jälkeen päin, että mitä sitä tulikaan pihamaalle tai ruukkuun istutettua. Puutarhakalenteri 2023:n sivuilla on mukavasti tilaa omille muistiinpanoille, suunnitelmille ja vaikka säähavainnoille... ihan mitä sitten haluaakin kirjoittaa ylös.

Kalenteri on jaoteltu kuukausiin ja koko vuosi 2023 on yksissä kansissa. Puutarhaneuvojen ja -ideoiden lisäksi kalenterista löytyvät myös Vuoden 2023 kalenteritiedot viikkoalmanakka-muodossa, eli nimipäivät, juhlapyhät, liputuspäivät sekä kuun vaiheet, jotka on hyvä huomioida istutus- ja kasvatusasioita ajatellen. ♥ Oman Puutarhakalenteri 2023:n voi tilata vaikka täältä ja se tipahtaa postilaatikkoon muutaman päivän sisällä.

 
Puutarhakalenterista löytyy myös Satokausikalenterin tieto-osioita, jotka sisältävät kuukausittaisia vinkkejä kotimaisiin kasviksiin liittyen. Tämäkin on kiva lisä kalenterin sivuille. Kasvikset voivat olla esimerkiksi itse kasvatettavia, luonnosta kerättäviä tai kaupasta tuoreena ostettavia. ♥ Tällaisia puutarhatunnelmia tältä erää.... ihanaa helmikuuta sinulle ja palaillaan taas pian!

T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!