20.5.2024

LAINE & Arvonta

 
Yhteistyössä Laine Publishing kanssa ♥ Toukokuu on ollut ilmojen osalta aika viileä. Vasta viime viikonloppuna puutarhassakin alkoi näkymään kasvua, kun tänne Kuopion seudulle saatiin lämpimiä kelejä. Viikonloppuna pääsin selailemaan myös tätä niin ihanaa, kuvissa komeilevaa neule- ja lifestylelehteä nimeltään LAINE. Osallistu myös oman LAINE-lehden arvontaan, ohjeet löytyvät tuolta postauksen lopusta.

 
Laine Publishing on vuonna 2016 perustettu kustantamo, joka toimii Tampereelta käsin.  Laine Publishing julkaisee suomen- ja englanninkielistä neule-, käsityö-, ruoka- ja lifestyle-kirjallisuutta sekä kansainvälistä neule- ja lifestyle-lehteä nimeltään LAINE. Kuvassa uusimman, juuri ilmestyneen LAINE-lehden (kesä 2024) sisältöä.
 

 
 
Kustantamon pyrkimyksenä on luoda ajattomia julkaisuja, joiden pariin lukija voi palata vuosi toisensa jälkeen. LAINE-lehti huokuu mielestäni sellaista ajatonta harmoniaa, jota myös usein kaipaa. Tämä lehti kainalossa voi käpertyä oikein mielellään sohvalle, nautiskella lehden kauniista visuaalisesta ilmeestä, viipyilevistä kuvista ja miettiä, mikä voisi olla seuraava neuleprojekti, jonka voisi lehden ohjeilla valmistaa. ♥
 
 
LAINE-lehti on upea kokonaisuus, nimittäin makunystyrätkin on huomioitu. ♥
 

 
Aukeama lehdestä. Tämä LAINE-lehden numero 21 (kesä 2024) sisältää yksitoista upeaa neuleohjetta sekä kiinnostavia artikkeleita neulomisen maailmasta. Valitsin tähän kuvaan kesäisen neuleen, jonka aion nyt ensimmäisenä toteuttaa ohjeen mukaan. Kaunis ja maanläheinen lankojen sävy sekä neuleen kuviot hihansuissa ja helmassa miellyttävät silmää.


Esimerkkikuva LAINE-lehden neuleohjeesta. Käsitöiden tekeminen on mukavaa ajanvietettä ja mieli lepää neuloessa. Olen itse aika hidas neuloja ja tavoitteenani on saada neule valmiiksi tässä tulevan kesän aikana. Ihania lukuhetkiä sinulle ja osallistu myös oman LAINE-lehden (kesä 2024) arvontaan! Osallistumaan pääset Instagramtililläni @lasitupa ja arvontaan voit osallistua tiistaihin 28.5.saakka.
 
 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!