28.4.2024

Ihanat olkalaukku & hiusdonitsit ♥ ALEKOODI

Yhteistyössä: Riiminka & Aleksiina Design ♥ Kevät otti hiukan takapakkia ja täällä Kuopiossa ollaan saatu viime päivinä nauttia lumisateista ihan urakalla. Vaikka nuo kelit eivät nyt oikein innosta niin täällä olen ollut innoissani näiden ihanuuksien kanssa. Nyt esittelyyn pääsevät uusi olkalaukkuni by Riiminka sekä aivan ihanat hiusdonitsit Aleksiina Dersignilta. Nappaa itsellesi myös ihana alekoodi, jonka löydät tuolta postauksen lopusta!

 
Riiminka on kotimainen v. 2003 perustettu vaate- ja laukkubrändi, jonka valikoimasta löytyy  vastuullisesti ilahduttavaa ja kestävää designia. Kaikki Riimingan tuotteet valmistetaan Jyväskylässä
omassa ompelimossa. Itse ihastuin näiden tuotteiden laatuun ja käytettyihin luonnonmateriaaleihin sekä ekologisuuteen. Olen myös viime aikoina miettinyt jälleen paljon vaatteiden ja asusteiden alkuperää ja kotimaisuus on sellainen seikka, jota arvostan.
 
 
Riiminka Viva -olkalaukku vei sydämeni saman tien, kun näin kuvan tästä Riimingan verkkokaupassa. Tuo vinosti avautuva vetoketjutasku laukun edessä on upea yksityiskohta. Laukku on valmistettu pinnaltaan 100% puuvillasta. Tykkään tämän laukun isosta koosta ja tähän laukkuun mahtuu hyvin kaikki tarpeellinen. Tämä iso Riiminka Viva -olkalaukku on kooltaan 33 cm x 26 cm ja syvyys on 10 cm.
 
 
Kuvassa musta, iso Riiminka Viva -olkalaukku ja laukun erityisen tyytyväinen omistaja. 
 
 
Riiminka Viva -olkalaukku sulkeutuu vetoketjulla ja siinä on säädettävä olkahihna, jossa minimi pituus on 79 cm ja maksimipituus 133 cm. Laukussa on useita säilytyslokeroita ja myös kätevä väliseinä. Tykkään, kun on valinnanvaraa ja käytettävyys on mietittyä.

 
Aleksiina Design on suunnittelija Pauliina Pajusen tamperelainen muotimerkki. Kuvassa Aleksiina Designin ihana kolmen hiusdonitsin setti. Minulla on pitkät hiukset ja olen hiusdonitsien suurkuluttaja. Nämä hiusdonitsit on valmistettu ylijäämäkankaasta ja ovat pellavaa ja puuvillaa. Sisähalkaisija on noin 6 cm ja venytettynä 13 cm.
 
 
Usein kiepautan hiukset nutturalle ja välillä taas letitän nämä suortuvat. Donitsit ovat todella monikäyttöisiä ja sopivat moneen tyyliin.


Ihanan keväisiä värejä ja pitäähän se aina yksi mustan sävyinenkin olla, se kun on yksi mielivärini. ♥ Ja sitten se ihana alekoodi, jonka sain teille jaettavaksi eli käytä alekoodia Kati10, jolla saat 10 % alennusta Riimingan laukuista Riimingan verkkokaupassa 15.5.2024 saakka! Kurkkaa ihanaa valikoimaa osoitteessa www.riiminka.fi. Ihanaa alkavaa toukokuuta sinulle ja palaillaan taas pian!

 
T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!