11.4.2024

Tiikereitä korvakoruissa ♥

 
Yhteistyössä: Ennikki korut ♥ Lumet sulavat nyt kovaa vauhtia ja kohta pääsen jo puutarhaan isutuspuuhiin, onhan sitä jo odoteltukin. Täällä blogin puolella esittelyyn pääsevät niin ihanat korvakorut, joita olen pitänyt korvissa lähes joka päivä, kun nämä saapuivat postilaatikkoon. Tiikeriaiheiset korvakorut löytyivät kotimaisen Ennikin valikoimasta. ♥
 
 
Ennikki valmistaa ihastuttavia tuotteita kotimaisesta koivuvanerista. Valikoimassa on erilaisia vanerista valmistettuja tuotteita sekä korvakoruja, joita voi tilauksesta saada myös tuunattuna, vaikkapa omalla logolla. Nämä TIKRUt veivät sydämeni saman tien. Tykkään muutenkin kaikesta kissaeläimiin liittyvästä. Ennikin korvakoruissa on hopeiset koukut, jotka pysyvät hyvin paikallaan tuon suljettavan mekanismin ansiosta.

 
Tässä TIKRUjen yksi onnellinen omistaja. ♥ Tykkään näiden korvakorujen koosta, se on mielestäni juuri sopiva ja painoakin on hyvin vähän. Jännä yksityiskohta on, että korvakorut ovat erilaiset, toisessa korvassa tiikeri kipuaa ylöspäin ja toisessa alaspäin ja ovat siten tasapainossa.
 
 
Korvikset on se oma juttuni ja niitä löytyykin monenlaisia eri tilanteisiin. Koruilla on kiva tuoda omaa persoonallisuutta esiin. Tällaisia korutunnelmia täältä tällä kertaa, ihanaa huhtikuuta sinulle ja palaillaan taas pian!
 
 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!