7.4.2024

Voiteita kasvojen ihonhoitoon ♥ Arvonta

 
Yhteistyössä:  Queen Esther ♥ Olen niin odottanut, että pääsisi jo touhuamaan puutarhaan, toivottavasti kevät saapuisi jo pian. Olen tässä lumien sulamista odotellessa hehkutellut nyt viime päivinä kuvassa komeilevia, kotimaisen Queen Estherin kasvovoiteita. Tällä kertaa blogissa paneudutaan näiden ihanuuksien kasvojen iholle hyvää tekevään olemukseen. Osallistu myös ihanaan arvontaan, ohjeet löydät tuolta blogin lopusta.
 
 
Queen Esther on kotimainen, Life-Lux Oy:n valmistama kosmetiikkasarja. Tuotteet sisältävät runsain mitoin, jopa 98 % - 99 % luonnon omia raaka-aineita, mikä on ihon hyvinvoinnin kannalta erityisen hieno ominaisuus. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, ureaa, väriaineita, parafiinia tai mineraaliöljyjä. Mikä tärkeintä, tuotteita ei ole testattu eläimillä ♥. Queen Esther -tuotevalikoimaan kuuluu mm. erilaisia voiteita sekä naamioita. Kuvassa vasemmalta Multiactive Ylellinen yövoide, Anti-Age Super Food sekä Super Power for Night Monitehovoide.
 
 
Kuvassa Queen Esther Anti-Age Super Food. Tämä voide tuoksuu miedosti, on vahvasti antioksidanttinen ja sisältää useita eri vitamiineja sekä flavonoideja. Voide levittäytyy iholle hyvin ja imeytyy nopeasti. Anti-Age Super Food sisältää mm. tyrnin ja puolukan siemenöljyä, arganöljyä ja inkivääriä.

 
Suosin itse näitä käytössä niin käteviä pumppupulloja. Varsinkin kasvovoiteiden käytössä puhtaus on tärkeää ja näissä voide säilyy myös hygieenisenä. Pullo on lisäksi ilmatiivis. Nämä kaikki pullot ovat tilavuudeltaan 60 ml, joten voiteita on nyt pitkäksi aikaa. ♥

 
Vasemmalla oleva Multiactive Ylellinen yövoide sisältää luonnon A-, C-, D-, E- ja F-vitamiineja sekä Omega-3-rasvahappoa. Voide sopii kaikille ihotyypeille. Oikeanpuoleinen Super Power for Night Monitehovoiteella on ihoa korjaavia ja uudistavia ominaisuuksia. Voide on näistä kolmesta tiiviimpää ja iholle levitettäessä tämäkin jättää miellyttävän tunteen.

 
Kaikki nämä käytössäni olevat Queen Estherin voiteet imeytyvät ihoon nopeasti ja jättävät ihon ihanan pehmeäksi ja jännästi tuon voiteiden luonnollisuuden ihan tuntee iholla. Ihania voiteita ja kurkkaa Queen Estherin verkkokauppaan, sieltä löytyy lisää tietoa näistä ja muista sarjan tuotteista sekä myös vaikuttavia käyttäjäkokemuksia. Käy osallistumassa Queen Esther-kasvovoiteen arvontaan Instagramin puolella tililläni @lasitupa, arvonta on voimassa lauantaihin 13.4. saakka. Ihanaa huhtikuun alkua sinulle ja palaillaan taas pian. ♥

 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!