23.9.2024

Katin kirjanurkka - Kodin magiaa


Whitehurst Tess: Kodin magiaa – luo kaunis ja sopusointuinen koti, Delfiini Kirjat 2011, 240 s.

Ihana päästä jälleen esittelemään Delfiini Kirjojen kustantamaa opusta. Delfiini Kirjat on keskittynyt julkaisemaan kirjallisuutta mm. itämaisesta viisaudesta, vaihtoehtoisista hoitomuodoista, terveestä elämästä ja myönteisestä ajattelusta. Kirjat ovat aina niin mielenkiintoisia ja niin on myös tämä Tess Whitehurstin kirja; Kodin magiaa - luo kaunis ja sopusointuinen koti.
 
 
Kodin magiaa -  luo kaunis ja sopusointuinen koti vie lukijansa oman tilan ja oman kodin sydämeen. Kirjassa esitellään erilaisin keinoin, kuinka kodista saa juuri oman hyvän olon paikan. Millaisia värejä valitset sisustukseen, pintojen materiaalit ja vaikkapa tuoksut tekevät kodista juuri oman näköisen - ja paikan, jossa viihtyä.
 
 
Kirjan sisältöä. Itseäni kiinnostavat varsinkin värien ominaisuudet. Pukeudun yleensä tummaan ja mustaan mutta kodissani pidän vaaleista ja valoisista sävyistä - vaikkakin mustaa löytyy myös sieltä täältä sisustuksessa. Ehkä sävyjen kanssa on sellainen tasapaino, joka tekee hyvän mielen. Jokaisellahan on se "oma" värimaailmansa ja niin se pitää tietysti ollakin. On hyvä valita värejä, joiden lähellä  viihtyy.

Itse siivoilen kun siltä tuntuu ja kun alkaa koti näyttämään siltä, että on siistimisen aika. Meillä asustaa myös kaksi kissaa, ja heistä irtoaa tietysti karvaa mutta niinhän se on, että puhtaassa kodissa on hyvä olla. Tässä kirjassa on kerrottu kivasti puhtaan kodin merkityksestä: "Kun puhdistat kotiasi, puhdistat samalla myös mieltäsi, kehoasi ja sisintäsi. Kaikki on yhteydessä kaikkeen, ja ympäristömme heijastaa sisäistä tilaamme." Ihania lukuhetkiä sinulle ja palaillaan taas pian! ♥

 
T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!