9.9.2024

Väriä hiuksiin ja muita ihanuuksia ♥ Waku Organics

Yhteistyössä: Waku Organics ♥ Syyskuu on ollut upea, aurinkoinen ja lämmin täällä Kuopion korkeuksilla. Olenkin ollut paljon puutarhassa ja uskomatonta, mutta saimme vielä mansikkasatoakin viime viikolla. Tällä kertaa esittelyyn pääsevät hiuksille tarkoitetut luonnonkosmetiikkatuotteet by Waku Organics. Kurkkaa myös uusi väri hiuksissani, värjäsin nimittäin hiukseni Waku Organicsin valikoimasta löytyvällä Radicon hiusvärillä. ♥
 
 
Waku Organics on kotimainen, luonnonkosmetiikan verkkokauppa kuluttajille ja tarjoaa tuotteita ja palveluja myös ammattilaisille. Esittelen mielelläni luonnonkosmetiikkaa ja eläinkokeettomuus on myös yksi iso asia, jonka mukaan teen usein valintoja kosmetiikan saralla. Kuvassa Radicon Colour Me Organic -hiusvärit sävyissä Ash Blonde ja Mahogany.
 
 
Aloitin hiusteni värjäämisen tämän vegaanisen Radico Organic Amla, Reetha & Shikakain levittämisellä hiuksiini. Tämä tuote soveltuu hyvin hiusten ja päänahan puhdistamiseen ja hoitamiseen ja antaa terveen pohjan hiusvärin laittoon.
 
 
Radico Organic on maailman johtava kasvivärivalmistaja Intiasta. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti kestävän kehityksen periaatteita noudattaen, ovat eläinkokeettomia ja vegaanisia. Radico Organic Amla, Reetha & Shikakai- jauheseos sisältää vain luomusertifioituja luomukasveja. Tuote sopii hyvin kaikille hiustyypeille ja päänahalle, myös herkälle hiuspohjalle.

 
Jauheesta sekoitetaan lämpimän veden kanssa jogurttimainen tahna, suhteessa yksi osa jauhetta ja kolme osaa vettä. Levitin tahnan kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin ja annoin vaikuttaa noin tunnin ajan. Lopuksi huuhtelin hiukset lämpimällä vedellä. Tahna irtoaa hyvin hiuksista ja jättää hiukset pehmeiksi.


Nämä Radico Colour Me Organic- hiusvärit ovat helppokäyttöisiä ja luonnonmukaisia kasvivärejä. Hiusteni värjäämiseen valitsin mahongin sävyn. Pakkauksesta löytyvät ohjeet, värijauheseos sekä hanskat ja huppu. Jauhe sekoitetaan veteen ja levitetään hiuksiin ja annetaan vaikuttaa noin tunnin ajan tai enemmänkin, riippuen tietysti, kuinka syvän värin hiuksiinsa haluaa. Itse pidin väriainetta reilun tunnin ajan hiuksissani ja tykkään kovasti lopputuloksesta.
 

 
Kuvassa hiukseni värjäämisen jälkeen. Mahonki antaa tumman ja punaiseen vivahtavan värin. Minulla on pitkät hiukset ja väri on riittoisaa. Yksi paketti riitti oikein hyvin värjäämiseen. ♥


Waku Organicsin verkkokaupassa on paljon erilaisia tuotteita ja valitsin esiteltäväksi myös muutaman muun ihanuuden. Kuvassa MaterNaturan hiuksiin jätettävä hoitosuihke puuvillakukilla sekä MaterNatura kosteuttava muotoiluvoide pellavansiemenillä. Tykkään tosi paljon hiuksiin jätettävistä tuotteista. Nämä tuotteet ovat ihanan tuoksuisia ja hiukset tykkäävät. ♥
 
 
Kuvassa MaterNatura silottava muotoiluvoide rohtosalkoruusulla. Tämä tuote levittäytyy hiuksiin ihanasti ja tuoksu on jälleen aivan ihana, eikä liian voimakas.
 
 
Nostan tämä ihanuuden vielä erikseen. Kuvassa MaterNaturan virkistävä suihke punaisella greipillä. Tätä voi suihkuttaa kasvoille, vartalolle ja hiuksille ja pidän muutenkin sitrushedelmien tuoksusta. MaterNaturan tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja eläinkokeettomia. Tällaisia ihanuuksia, oikein ihanaa syyskuuta sinulle ja palaillaan taas pian! 
 
 
 
 T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!