22.2.2016

Katin kirjanurkka - Mad Success: elämäntaito-opas

Tuomas Milonoff & Riku Rantala 2015, Johnny Kniga Kustannus 296 s.

Sain äskettäin luettua kirjan Mad Success - Seikkailijan self help, 99 askelta menestykseen duunissa, reissussa ja elämässä. Kirjan kirjoittajapari, Riku Rantala ja Tuomas "Tunna" Milonoff ovat tuttuja televisiossa pyörineestä Madventures-sarjasta ja muistan joskus olleeni tyrmistynyt milloin mistäkin heidän kohtaamistaan outouksista retkillään...puhumattakaan ihmeellisistä syötävistä, mitä maiste-
livat maailmalla. Miehet olivat ohjelmassa todella rohkeita ja ennakkoluuloja rikkovia matkailijoita.
 

"Kaikki haluavat samoja asioita: rakkautta, onnea ja hyvää elämää. Mutta mikä saa yhdet menestymään ja toiset epäonnistumaan?"

Mad Success käsittelee seitsemää ihmisen perusheikkoutta (tai kuolemansyntiä):
ylpeys, kateus, viha, laiskuus, ahneus, kohtuuttomuus sekä himo.
 

Mad Success pursuaa näppärää faktatietoa eri kulttuureista ja tavoista. Kirja antaa ohjeita myös seikkailijoiden oman elämän eri osa-alueille. Yllätyin, kuinka syvällinen kirja on. Anteeksianto, hyvyys, vaatimattomuus...muun muassa näistä hyveistä kirjassa kerrotaan ja tekstin ote on mielestäni  miellyttävän arkinen ja ihmisläheinen. Suosittelen todella, hauska ja erilainen lukuelämys!!!!

"Myötätuntoinen seikkailija antaa häntä kaltoin kohdelleille ihmisille anteeksi, koska viha hidastaa unelmien toteutumista. Anteeksianto on prosessi, joka aloitetaan antamalla itselle anteeksi."


MadCookie - pieni viisauden keksi...
näitä saa kirjan sivuilta useaan otteeseen ja viisaat lauseet ovat aivan omiaan seikkailijoille! :-)


Kiitos yhteistyöstä:

http://www.johnnykniga.fi/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti