24.7.2016

Katin TyyliKorneri ♥ Specsavers


Uusien silmälasien hankinta on aina mielestäni mielenkiintoinen prosessi. Etsin yleensä aluksi verkkokauppojen valikoimista erilaisia vaihtoehtoja ja silmäilen samalla trendejä ja tyylejä. Lopulta jalkaudun kivijalkakauppoihin kokeilemaan erityylisiä ja erivärisiä kehyksiä. Tieni vei Kuopion keskustassa sijaitsevaan Specsavers Optikko -liikkeeseen ja ai että, minkä valikoiman erilaisia kehyksiä pääsinkään kokeilemaan ja oikeasti...miten upeaa palvelua asioidessani sainkaan!


Specsavers Optikon ensimmäinen Suomen liike avattiin v. 2007 ja tällä hetkellä liikeverkosto kattaa koko maan 47 liikkeellä. Specsavers Optikko tarjoaa laajan kehysvalikoiman lisäksi erittäin korkeatasoista optikkopalvelua, ja pääsinkin ensi kertaa täysin kattavaan ja ammattitaitoiseen näöntarkastukseen uusien silmälasieni hankinnan myötä.



Specsavers Optikko -liikkeiden sisustus on selkeää ja avointa tilaa on riittävästi. Mielestäni asiakaslähtöisyys näkyy myös liikkeiden designissa ja pitkälle viedyssä ilmeessä. Silmälasivalikoima on laaja ja eri hintaluokat ja mallit on selkeästi merkattu. 



Uudet silmälasini mitoitettiin minulle huolella. Digitaalisessa silmälasien mitoituksessa kehykset sekä mittatyökalu asetetaan kasvoille, joista otetaan kuva. Näin varmistetaan, että uudet lasit sopivat tilaajalleen täydellisesti. Mitä tarkemmin silmälasit on mitoitettu, sitä paremmin uusilla laseilla näkee.


Saanko esitellä uudet silmälasini; Tommy Hilfiger TH 55
Olin jo aiemmin päättänyt, että haluan isot linssit, jotta lasien reunat eivät jatkuvasti olisi näkökentässäni. Kokeilin Specsaversin laseja ja nenälläni kävi varmasti lähes sata erilaista kehystä, kunnes jäljellä oli kolme vaihtoehtoa...lopulta Kuopion keskustan liikkeen myyjien neuvokkuus pelasti ja valitsin itselleni nämä Tommy Hilfigerin lasit.



Pidän näistä uusista laseistani todella paljon. Lasien kehykset ovat tumman ruskeat ja väri sopii mielestäni hyvin vaatetustyyliini, joka onkin usein tummanpuhuva. Malli on moderni ja yksinkertainen.



Aurinkolasit ovat niinikään Tommy Hilfigerin TH SUN RX 16
Unelmalasini, jotka tiesin omakseni heti, kun kokeilin näitä. Kehykset ovat suurikokoiset, erittäin keveät ja miellyttävät nenän päällä. On ollut jo pitkään trendinä, että aurinkolasit saavat olla kookkaat. Mukana kulkee myös käytännöllisyys; silloin kun linsseissä on kokoa, niin myös silmä suojautuu auringon valolta paremmin.



Oli ihan sattumaa, että mielilaseikseni niin tavallisina silmälaseina että aurinkolaseina valikoituivat molempiin juuri Tommy Hilfigerit. Jännä sattuma!


Itseäni miellyttää aina jokin suurempi, eettinen ajatus, jota yritykset tekevät yhteisen hyvän vuoksi. Specsavers vie lahjoitettuja silmälaseja apua tarvitseville Tansaniaan, vapaaehtoisen optikkoryhmän kanssa. Paikan päällä tehdään myös näöntarkastuksia. Specsaversin silmälasikeräyskampanjaan voi osallistua ympäri vuoden tuomalla hyväkuntoiset silmä- tai aurinkolasit Specsaversin liikkeistä löytyvään keräyslaatikkoon. Lähde sinäkin mukaan kampanjaan ja lahjoita vanhat silmälasisi keräykseen. ♥


Ihanassa yhteistyössä
www.specsavers.fi 
 
-Kati-

2 kommenttia:

  1. Mäkin kävin juuri optikolla, kun rupesi tuntumaan, että pitää siristellä nykyään hirveästi. Optikkohan sitten totesi, että likinäköä löytyy ja pitäisikin nyt hommata lasit ensimmäistä kertaa elämässäni. Todella onnistuneet molemmat nuo lasit, mitkä valitsit. Sopii todella hyvin kasvojesi piirteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja kyllä siellä optikolla kannattaa käydä aina aika ajoin, niin pysyy katse tarkkana! :-) Kiitos viestistäsi! T:Kati

      Poista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!