12.8.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Hellimmin


Helteistä ja auringonpaisteesta onkin saanut nauttia tänä kesänä -ja tuntuu, että näille upeille keleille ei näy loppua, ainakaan täällä Itä-Suomessa. Ihokin on joutunut aika koville ilmankosteuden ja auringon porotuksen ansiosta. Oma ihoni on todella herkkä kaikelle vaihtelulle sään ja muiden olosuhteiden suhteen, joten nyt esittelyyn pääseekin aivan ihanat ihonhoitotuotteet by Hellimmin. ♥ 


Hellimmin on verkkokauppa, jonka tuotevalikoimassa on ensisijaisesti herkälle iholle suunniteltua päivittäiskosmetiikkaa. Esimerkiksi jos olet hajusteille yliherkkä tai vaikka allerginen joillekin ainesosille, niin Hellimmin -verkkokaupasta löydät varmasti itselle sopivia tuotteita. Aloitetaan ihanuuksien esittely näistä kuvan Skin Doctors YouthCell -voiteista.


Skin Doctors YouthCell- tuotteet hyödyntävät nk. kantasoluteknologiaa.  Skin Doctors YouthCell Youth Activating Cream on kosteusvoide joka on tarkoitettu ikääntyvälle iholle ja tehokkaaseen hoitoon ihon vanhenemista vastaan. Itse tykkään tästä voiteesta, ensinnäkin tämä levittyy hyvin ja pidän myös siitä ominaisuudesta, että imeytyminen ihoon tapahtuu nopeasti. Voide on täysin parabeeniton ja lisää ihon luonnollista kollageenipohjaa.


Itse tykkään tästä voiteesta, ensinnäkin tämä levittyy hyvin ja pidän myös siitä ominaisuudesta, että imeytyminen ihoon tapahtuu nopeasti. Voide on täysin parabeeniton ja lisää ihon luonnollista kollageenipohjaa.


Kosteusvoide levitetään iholle aamulla ja illalla ja tietysti puhtaalle iholle. Hellimmin -verkkokaupassa on muuten sitten näkyvillä tuotteiden kohdalla kaikki ainesosat, mistä tuote on valmistettu. Ainesosaluettelosta on myös hyvä katsoa, onko tuotteessa mahdollisesti joitain sellaisia ainesosia joihin on ehkä itsellä yliherkkyys. Tuo luettelo todellakin auttaa kuluttajaa valitsemaan itselle sopivat tuotteet ja siitä iso plussa Hellimmin -verkkokaupalle! ♥


Sitten esittelyvuoroon pääsee ihana silmänympärysvoide, Skin Doctors YouthCell Youth Activating Eye Cream. Tämäkin tuote perustuu kantasoluteknologiaan ja teho perustuu vaikutukseen ihon solukerroksissa. Voide on täysin parabeeniton.Tykkään tuosta 15 ml:n kokoisesta pumppupullosta, yhdellä painalluksella tulee juuri sopiva määrä  voidetta, molempien silmien ympärysiholle levitettäväksi. 


Muista aina silmänympärysvoidetta levitettäessä taputella varovasti voide iholle, koska juurikin tuo silmänympärysiho on todella herkkää.Bio Rich -tuotteet valmistetaan Suomessa ja sain testiin Bio Rich päivä- sekä yövoiteen. Voiteet soveltuvat kaikille ihotyypeille ja sisältävät A-, E-, F-, H- sekä B3 -vitamiineja, jotka vahvistavat ja ravitsevat ihoa. Voiteissa on miellyttävä ja hyvin mieto tuoksu, joka heti levityksen jälkeen hälventyy vielä entisestään. 


Bio Rich Yövoide auttaa ihoa toipumaan päivän rasituksista ja uusiutumaan yön aikana, on miellyttävä käytössä ja helposti levittyvä voide. Bio Rich Päivävoidetta voi muuten käyttää hyvin myös meikin alla! 


Bio Rich -tuotteissa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia ja tuotteet ovatkin siksi täysin vegaanisia. Tuotteissa ei myöskään ole eläimillä testattuja ainesosia, siitä iso plussa myös! ♥


Tämä Hellimmin -verkkokaupasta löytyvä meikinpoistoliina olikin itselleni uusi tuttavuus, vaikka olin kyllä aiemminkin huomannut tämän somen maailmassa, mutta en ollut aiemmin kokeillut. Aivan mahtavaa, että tällainen tuote on markkinoilla. Meikinpoistoliina kastellaan vedellä ja varovaisin, hierovin liikkein meikin saa puhdistettua kasvoilta - ja ihan ilman meikinpoistoaineita tai vastaavia!


Meikinpoistoliinan voi pestä koneessa 30 asteen lämpötilassa ja pesukertoja voi olla jopa 100 kertaa, joten todella kauan kestää käytössä. Todella mielenkiintoinen ja kokeilemisen arvoinen tuote - ja niin ekologista ja kemikaalivapaata meikinpuhdistusta!


Komedoraudat ovat oikeita ihonpuhdistuksen ihmerautoja. Nämä ovatkin Hellimmin -verkkokaupan suosituin tuote. Näillä erilaisilla päillä varustettuja rautoja käytetään mm. mustapäiden ja muiden ihon epäpuhtauksien hoidossa. Rautoja käytetään saunan, suihkun tai ihon höyrytyksen jälkeen, jolloin iho on pehmeää ja ihon huokoset ovat avautuneet. Maltti on valttia näiden rautojen kanssa ja desinfiointi myös käsittelyn jälkeen tärkeää.  


Hellimmin verkkokauppa on täynnä ihania ja iholle helliä tuotteita, kurkkaahan oma suosikkisi osoitteesta www.hellimmin.fi. ♥ Sitten ylläri: Hellimmin tarjoaa nimittäin kaikille teille ihanille blogini lukijoille -15 % alennuksen! Kirjoita verkkokaupassa koodi "lasituvanminiatyyrit" ja saat - 15 % alennuksen kaikista ostoista! Kiitos Hellimmin! ♥

Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti