23.10.2018

Ajlajk pusero ♥ BCS Of Fashion


Mustat vaatteet on mun juttu, en pääse siitä mihinkään - ja eipä sitä tarvitsekaan päästä, jos kerran tietyn sävyisissä vaatteissa viihtyy, niin eipä sitä muuta tarvita. Mutta itseänikin aina välillä vähän hymyilyttää, että miten se onkaan niin vahvasti se oma väri. :-) Vaatteiden lisäksi myös sisustuksestamme löytyy tummanpuhuvia yksityiskohtia, mutta jokainenhan taaplaa tyylillään. 


Hmm... mitähän täältä ihanan näköisestä pussukasta löytyykään. Pussukan sain BCS Of Fashionin verkkokaupasta ja heidän tuotevalikoimaansa olenkin esitellyt täällä blogissani jo aiemminkin pariin otteeseen.


BCS Of Fashionin verkkokaupan www.bcsfashion.fi valikoima on aivan ihana ja erilaisia vaatteita, muotiasusteita, koruja ja myös ekologisia tuotteita löytyy aivan laidasta laitaan. Helsingissä, Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitsee myös BCS Of Fashionin kivijalkamyymälä eli jos olet siellä päin liikenteessä niin käy ihmeessä kurkkaamassa myös tuo myymälä! ♥


Mutta nyt tämän ihanuuden luo. Pussukasta paljastui ruotsalaisen vaatemerkin Ajlajkin (nimi juontaa "I like" -lausahduksesta) ihana pitkähihainen pusero. Puseron materiaalina on ohut 100 % viskoosi ja puserossa kiertää kaunis röyhelö edustassa ja selässä aina hihojen suihin saakka. Tässä kuvassa näkyy hyvin nuo yläselässä olevat puseron napit ja tuo kaunis röyhelö.


Ajlajkin tuotteet ovat kaikenikäisille naisille suunnattuja ja vaatteita löytyykin erityisesti laadukkaista lifestyle-liikkeistä. BCS of fashionin verkkokaupasta löytyykin Ajlajkin tuotteita monien muidenkin ihanuuksien kera.


Kuvassa näkyy hyvin paidan ihanat röyhelöt ja kankaan läpikuultavuus. Nuo selän napit ovat myös niin ihanat, tykkään juuri tuollaisista pienistä yksityiskohdista.


Ajlajkin vaatteiden tunnusomaisena merkkinä on intialaiskolikosta inspiraation saanut logo. Kurkkaahan BCS Of Fashionin verkkokauppaan www.bcsfashion.fi, mitä ihanuuksia sieltä löytäisit itsellesi, ehkäpä vaikka Ajlajkin paidan? :-)

Ihanaa syksyn aikaa!
Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!