7.10.2018

Nilkkasukkien kimallusta ♥ BCS Of Fashion


Iik, varpaat ovat taas kylmät ja villasukatkin aina välillä tarpeen, kun on saapunut jälleen syksy. Vaatteet vaihtuvat lämpimämpiin ja kengät myös tuhdimpiin versioihin. Nyt esittelyyn pääsevätkin kolme sukkaparia ja ihanista ihaninta sellaista, by Mos Mosh. Nämä sukat löysin BCS Of Fashionin verkkokaupan uumenista. ♥


Mos Moshin sukat nätisti rivissä. Näitä pitäisi päästä itse hypistelemään, jotta tuntisi laadun hyppysissään, mutta toivottavasti nämä kuvat kertovat nyt edes hitusen siitä. Nämä sukat myydään kolmen parin settinä ja pääset sukkien luo, BCS Of Fashionin verkkokaupan uumeniin tästä.


Pitäähän sitä bling-blingiä olla ja kimallusta tarvitaan varsinkin syksyn aikaan -tai ainakin siltä nyt taas tuntuu, kun päivät ovat lyhenemään päin. Näissä Mos Moshin Love -sukissa tuota kimallusta on ja on tuo tekstikin tuossa sukan varressa kyllä kiva yksityiskohta. ♥



Love -sukat on valmistettu Portugalissa, kuten nämä muutkin sukkaparit. Näiden raitasukkien materiaalina on käytetty 75 % puuvillaa,  13 % polyamidia, 10 % polyesteria ja 2 % elastaania. Sukat ovat muuten todella mukavan jämäkät jalassa.


BCS Of Fashionin verkkokaupassa www.bcsfashion.fi on valikoimaa aivan laidasta laitaan. Erilaisia vaatteita, muotiasusteita, koruja ja myös ekologisia tuotteita löytyy verkkokaupan sekä Helsingissä, Kluuvin kauppakeskuksessa sijaitsevan kivijalkamyymälän uumenista. Sieltä bongasin myös nämä ihanat sukatkin!


Olen aivan heikkona röyhelöihin ja näissä mustissa Mos Moshin sukissa on niin söpöt röyhelöt varressa. Tuo logon teksti on tehty kuparin sävyisillä koristepaljeteilla. Muutoinkin kaikissa näissä Mos Moshin sukissa on panostettu tällaisiin pieniin ja ihaniin  yksityiskohtiin. 


Enpä olekaan aiemmin omistanut kullanhohtoisia sukkia.♥Nämä kauniit kuviolliset sukat ovat ohuesta kullan ja mustan, polyamidin ja polyesterin yhdistelmästä valmistetut ihanuudet. Sukat ovat hyvät jalassa ja jälleen jämäkät oloiset.



Kullanhohtoisissa Mos Moshin nilkkasukissa on tekstit passion ja heart, kivat yksityiskohdat -jälleen. Ihanat sukat ja muuten, aika kiva lahjaidea myös! Ihanaa syksyn aikaa! ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!