1.1.2019

Pähkinää purtavaksi by Konstikas


Tällaiset kuvassa komeilevat metalliset pähkinät saimme purtavaksi tuossa muutama viikko sitten. Oli muuten kiva päästä kokeilemaan kekseliäisyyden ulottuvuuksia myös näin ihan näppituntumalta. Kuvassa metalliset pulmapelit vielä laatikoissaan, Cast Puzzlet nimeltään Vortex ja Equa.


Tässä toinen näistä pulmapeleistä purettuna, eli Vortex, ja voi sitä riemun määrää, kun tämä saatiin näin kolmeen osaan purettua. Oli muuten haastetta kerrakseen ja vaikka kuinka yritin ja yritin, niin meillä talon miesväki tämän sitten lopulta sai selvitettyä. Jo pelkästään tämän purkaminen on haasteellista mutta samalla jotenkin todella koukuttavaa. Mutta entäpäs pelin kokoaminen, kun sekin pitäisi sitten vielä purkamisen jälkeen tehdä.


Nämä Cast Puzzle -pulmapelit löytyivät Konstikkaan verkkokaupasta, www.konstikas.fi ja siellähän on mahtava valikoima mitä erilaisimpia pelejä, pulmapelejä, oppimisleluja ja kirjojakin. Valitsin meille kaksi pulmapeliä, vaikeustasoltaan korkeat, kun tuo haasteellisuus aina niin kiehtoo. Minusta nämä Cast Puzzlet ovat myös todella kauniita, varsinkin koottuna, symmetrisine muotoineen. Vortexin suunnittelija on japanilainen Akio Yamamoto ja Equan on suunnitellut hollantilainen Oskar van Deventer. Respect.Cast Equa on toinen mielenkiintoinen ja vaikeakin peli purettavaksi, tämä tuntui minusta jopa haasteellisemmalta kuin Vortex. Metallisen "rungon" sisällä on nimittäin moniosainen sisäosa joka on irti ja pyörii siis vapaasti mihin suuntaan tahansa ja se pitäisi sitten vieläpä purkaa! Jos kaipaat siis haastetta kerrakseen niin tästäpä niitä löytyy ja näitä Cast Puzzle -pulmapelejä on muuten tuolla Konstikkaan verkkokaupassa vaikka kuinka paljon, mitä erilaisimpia... ihanaa! ♥


♥ Ihanassa yhteistyössä ♥


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti