7.7.2019

♥ Heinäkuun tunnelmia pihamaalla ♥


Ihanaa, kun on kesä, eikö! Tästä vuodenajasta täytyy kyllä oikeasti ottaa kaikki irti. Nyt parhaillaan puutarhamme on kukkeimmillaan ja rehevimmillään ja tässä vähän makupaloja meidän pihamaalta. 


Kesäkukat kukkivat ruukussa ja uusia nuppuja tulee jatkuvasti, mikä takaa runsaan kukkimisen.


Kaikkein ihaninta kesässä on oman sadon kasvaminen ja tietysti sadon syöminen! Tämä on ihan parasta, koska nyt jo tiedän, että meille on tulossa ihan valtava omenasato kolmesta omenapuustamme. Taitaa olla kiitoksen paikka noille pienille pölyttäjille, koska tänä vuonna niitä lenteli todella paljon.♥


Kurjenkello kukkii heinäkuussa kauniisti.


Aitan vierellä seinää pitkin kiipeää humala.



Sain tämän kirkkaan oranssin perinneperennan eli Keisarinkruunun sipuleita ison kasan mieheni kotipaikan läheltä. Minusta on mahtavaa päästä lisäämään perinnekasveja ja nämä kukat ovat kyllä huikean upeita ja näyttäviä.


Humala kasvaa hauskasti liiterin sisäpuolelta sen ulkoseinälle... jostakin rakosesta päässyt köynnöstämään ulos... hmm... mitähän tuon kanssa pitäisi tehdä... ainakin on hassun näköinen. :-) 


Puutarhakatos on rehevöitynyt kesän aikana hurjasti tuon villiviinin ansiosta. kuvassa erottuu juuri ja juuri tuo köynnösmansikka ruukussaan. Talvetin mansikan rönsyt ja nyt on jo hyvä sato pikku hiljaa tulossa.


Siinä se on, ihana puutarhakalustesettimme, nimeltään Ruska, joka kotiutui keväällä Preecon valikoimista. Tätä settiä on nyt testailtu useamman henkilön toimesta parisen kuukautta ja tykätään kyllä kovasti! Yksi parhaista ominaisuuksista on ehdottomasti tuo helppohoitoisuus, pöydän materiaali on nimittäin kestävää nonwood- materiaalia ja pöydän runko on jykevää, mustaksi maalattua alumiinia.


Ruska -ryhmä on kuin tehty tähän meille, vanhan ja jo hiukan kärsineen, valetun sementtilaatan päälle. Pöydän ääreen mahtuu isompikin joukko.


Nyt nautitaan näistä päivistä ja oikein ihanaa kesää sinulle! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
Preeco ♥



-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!