22.12.2019

Katin kirjanurkka - Murhanenkeli

Teemu Keskisarja: Murhanenkeli, Kustannusosakeyhtiö Siltala 2019, 280 s.

Jouluaatto häämöttää jo nurkan takana ja joulutohinat ovat olleet jo tovin käynnissä. Lanttu- ja porkkanalaatikot tein tänään ja huomenna on sitten imelletyn perunalaatikon vuoro. No on tässä joulutohinoiden lomassa tullut taas luettuakin ja alkukuusta meni yksi dekkari ja nyt viimeksi luin tämän esittelyyn pääsevän Keskisarjan teoksen ja tutkimuksen nimeltään Murhanenkeli.


Murhanenkeli on samalla järisyttävää ja osaltaan apeaakin luettavaa, ainakin näin suomalaisesta näkökulmasta. Apeaa ihan jo aiheensakin pohjalta... sota on ainoastaan kärsimystä ja niin oli tuo Suuri Pohjan sotakin, joka käytiin 1700 - 1721. Taistelevat osapuolet olivat Ruotsi vs Venäjä, Saksi, Tanska ja Puola-Liettua. 


Ruotsin vallan allahan olimme tuolloin ja moni mies ja poika joutuivat sotaan... ja se antaa osviittaa suomalaisten kärsimyksestä Suuren Pohjan sodan aikana. Kuvassa Murhanenkeli -kirjan sisältöä...


Murhanenkeli -kirjan sisältöä...



Keskisarja kirjoittaa mielenkiintoisella ja kiinnostusta nostattavalla tyylillä. Tykkään lukea tekstiä, vaikka se viekin niin hurjiin ihmiskohtaloihin ja surullisiin tapahtumiin. Tästä vielä vaikka joululahjavinkki sinulle, vielä kerkiää! 

♥ Oikein ihanaa joulun aikaa ja palaillaan taas pyhien jälkeen! ♥ 


Yhteistyössä:
Kustannusosakeyhtiö Siltala


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!