14.3.2020

♥ Ihanuuksia by ♥ Nobe Beauty ♥


Tämä lauantaipäivä on mennyt kyllä taas vauhdilla eteenpäin. Kävimme mieheni kanssa Kuopiossa etsimässä valaisinta meidän olohuoneeseen... mutta ei napannut tällä kertaa. Kyseinen, etsimämme tyylinen kattovalaisin on sen verran erikoislaatuinen, että se taitaa löytyä paremminkin netin syövereistä. Mutta nyt näihin ihanuuksiin, jotka komeilevat tässä kuvassa nätissä rivissä ja pääsevät tarkempaan syyniin: Flint -tarrarullat eri väreissä sekä Chilly´s -juomapullot. ♥


Chilly´sin ja Flintin tuotteet ovat mielenkiintoisia ja nämä löysin Nobe Beautyn verkkokaupasta www.nobebeauty.fi. Nobe Beauty on suomalainen verkkokauppa, joka on perustettu v. 2015. Verkkokaupan sivuilta löytyy erilaisia kosmetiikka- ja kauneustuotteita laidasta laitaan. 


Nobe Beautyn verkkokaupan sivut ovat todella kauniit - ja toimivat. Itse tykkään myös nettishoppailussa siitä, että tuotekuvaus on tarkkaa, joten plussaa näistä ominaisuuksista Nobe Beautylle!Tässä kuvassa meille kotiutuneet Chilly´s -juomapullot lumipedillä kuvattuna. Chilly´sin juomapulloja on saatavana 260 ml ja 500 ml tilavuudella. Vasemmalla musta Chillys Bottle Mono Black 260 ml ja vieressä jännä, karheapintaisempi Chilly´s Bottle Glitter Black 500 ml jossa korkki on samansävyinen kuin itse pullo.


Chilly´s juomapullot ovat ilmatiiviitä ja ne valmistetaan vahvasta ja turvallisesta BPA-vapaasta ruostumattomasta teräksestä. Jännää näissä pulloissa on se, että näissä on tuplaeristetty rakenne, joten sormia ei vahingossakaan polta tai palele näistä juodessa. Kuuma juoma pysyy kuumana jopa 12 tuntia ja kylmä kylmänä 24 tuntia(!). Kivat vaikka reissun päällä ja itse aion ottaa arkikäyttöön ja vesipulloksi töihin.Meidän kissakolmikon nuorin, maatiaiskissa Pena nauttii rauhallisesti lauantaipäivästä. ♥


Niin, meillä tosiaan on kolme kissaa ja Penan kuva onkin tuossa ylempänä. Arvaa, onko meillä vaatteet aina täynnä kissankarvoja! No on. Ja arvaa, onko vaatekaappini täynnä mustia vaatteita... no on. Kolme kissaa ja mustat vaatteet on yhdistelmä, joka vaatii vähintäänkin tarrarullalla käsittelyn ennen kuin lähden kotoa asioille tai vaikka töihin.


Kuvassa sylinterinmuotoiset Flintit, ja vasemmalta... Flint Metallic Gold, Flint Classic Black sekä Flint Classic Light Blue... tässä kolme ja tuolla Nobe Beautyn verkkokaupassa on hirmuisesti erilaisia eri sävyjä saatavilla, kurkkaahan sinne tästä.


Tarrarullat ovat yleensä aina sellaisia isoja ja möhkälemäisiä ja varsinkin vaikeita kuljettaa mukana käsilaukussa tai repussa, kun niiden tarrarullan pintaan sitten tarttuu kaikki mahdollinen. Mutta tässä se ratkaisu nyt sitten on ja arvatkaa, olenko innoissani. Helposti mukana kuljetettava, pieni, siro ja kevyt Flintin tarrarulla. Siis niin nätti, eikö olekin! Flintin tarrarullan toimintaperiaate on kuin käyttäisi isoa huulipunaa. Rulla työntyy ulos kotelon alaosaa kiertämällä. Liimapaperi on tehokkaan tuntuinen ja tuo idea, että rullan voi säilyttää kotelon sisällä on kyllä erinomainen. Flintin design onkin palkittu mm. Travel Essentials ja muotoilun Red Dot Award -palkinnoilla.Flintin Refill -täyttörullat ja nämä tulevat käyttöön sitten kun nuo edelliset loppuvat. Yhdessä tarrarullassa on 30 arkkia ja arkit ovat muuten sitten 100 % kierrätettäviä. Tykkään kovasti näistä tuotteista, nämä helpottavat varmasti arkea kummasti! Ihanaa -ja toivottavasti aurinkoistakin maaliskuuta sinulle ja palaillaan taas pian!


Ihanassa yhteistyössä: 


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti