7.8.2020

Katin CosmeticCorner ♥ Makeupshop.fi


*Yhteistyössä makeupshop.fi:n kera* Elokuu se tulla tupsahti ja jotenkin syksyn jo aavistaa saapuvan. Kellastuneita lehtiä näkyy päivä päivältä pihallakin enemmän ja illat ja yöt ovat jo tosi pimeitä. Kuitenkin kivana vastapainona tähän vuodenaikaan on se, että pian saa satoa oikein urakalla tuolta kasvihuoneesta ja pihan marjapensaista. 


Olen ollut kosmetiikan lumoissa pari viime päivää oikein toden teolla ja esittelenkin nyt nämä ihanat Makeupshop.fi:ltä esittelyyn saamani tuotteet. Tällainen pahvilaatikko kotiutui postista muutama päivä sitten ja mitä tämä sisältääkään. No ihanuuksiahan siellä ja pari ylläriäkin tuli paketin mukana, jotka saavat makeanhimon laantumaan. Bongasin nämä tuotteet Makeupshop.fi:n verkkokaupasta ja valikoimaa muuten löytyy paljon. Verkkokaupan sivut ovat ihanan värikkäät ja mielestäni miellyttävät käyttää. Sivuilta pystyy erityisen helposti etsimään mieleisiään tuotteita ja tuotekuvat ja tuotekuvaukset ovat selkeitä.


No niin ja sitten tuotteiden pariin, jotka bongasin Makeupshop.fi:stä ja joita kohtaan mielenkiintoni heräsi oikein kunnolla. Käytän kasvovoiteita päivittäin vähintään kahteen eri otteeseen, aina aamuisin ja iltaisin. Erilaisia tuotteita onkin tässä vuosien varrella tullut kokeiltua. Tykkään itse sellaisista voiteista, jotka ovat miedon tuoksuisia, keveitä ja imeytyvät nopeahkosti ja tässä kuvan Alteya Organics Puhdas kasvovoiteessa yhdistyy nämä kaikki kriteerini.


Alteya Organicsin ruusua ja tulikukkaa sisältävä voide on pakattu ilmatiiviisti ja voide on luomusertifioitu. Alteya Organics on perheyritys ja maailmalla laadustaan tunnetut tuotteet valmistetaan Bulgariassa. Itselleni tärkeää on myös se, että tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla.



Tässä kasvovoiteessa on mielestäni miellyttävä tuoksu, joka levitettäessä on voimakkaampi mutta häivenee sitten levittämisen jälkeen miedon tuoksuiseksi. Tuoksussa on aluksi hiukan ruusua ja lopputuoksu on miellyttävän pehmeä, hento ja makea kukkamainen tuoksu... olisipa se tuoksunäyttö taas niin voisin tästä laittaa tuoksunäytteen sinne ruudun toiselle puolelle. 


Alteya Organics Puhdas Kasvovoide -purnukka sisältää voidetta 50 ml ja levittyy niin mainiosti, että voide kestää käytössäkin pitkään. 


Sitten toisen Alteyan tuotteen pariin. Tämä on Alteya Organics Laventelivesi. Itselleni aivan uusi tuote ja on muuten niin monikäyttöinenkin. Laventeli tuoksuna on tuttu mutta tällainen suihkutettava laventeli kukkaisvesi ei niinkään. Laventelilla on hyviä ominaisuuksia, esimerkiksi että se sopii varsinkin sekaiholle puhdistavan ja rauhoittavien vaikutustensa ansiosta ja on antiseptinen.  



Pullo on lasia ja tilavuudeltaan 120 ml ehtaa laventeli kukkaisvettä. Laventeli kukkaisvettä voi käyttää ihan kasvovetenä ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tätä voi myös suihkuttaa kasvoille virkistämään ihoa ja oloa vaikka useammankin kerran päivässä. Tuoksu on aluksi voimakas mutta puolisen minuutin päästä ihastuttavan heleä ja ...no laventelinen. Jotenkin jännä, miten oma nenä tunnistaa aidon tuoksun, joka tässä Alteya Organics Laventelivedessä tulee tislatuista laventelin kukista.


Kynnet, nuo ihmeelliset ulokkeet sormien päissä, jotka vain jatkavat ja jatkavat kasvuaan. Toiset tykkää pitkistä kynsistä ja toiset lyhyemmistä. Itse olen tässä sellainen semityyppi, eli menen vähän mielentilan mukaan, välillä pitkähköillä ja näyttävilläkin kynsilakoilla ja välillä taas otan vähän iisimmin. Mutta kuitenkin kynsiviila on tärkeä väline kynsien huollossa ja lyhentämisessäkin ja tällaisia lasiviiloja olen tykännyt käyttää ihan eniten.


Lasiviila kestää käytössä kauan ja sitä on vaan jotenkin mielestäni miellyttävämpi käyttää, kuin pahvista tai metallista vastaavaa. Viilan avulla kynsien pituuskasvua voi helposti rajoittaa ja liuskoittuminenkin vähenee, kun ei leikkaa kynsiä leikkurilla. Tietysti lasiviilan kanssa pitää olla varovainen, se kun on lasia, mutta omani ovat aina pysyneet ehjinä vaikka ovatkin välillä meikkilaukun pohjalla kolisseet. Viila on kuitenkin jämäkkää ja paksua tekoa, joten ihan vähästä tämä ei säikähdä.


Nämä Makeupshop.fi:n tuotteet tekivät kyllä ihan super-vaikutuksen. Pääsin myös nimittäin testaamaan magneettista eyelineria, joka on tarkoitettu magneettiripsien kiinnittämiseen.


Olen nähnyt tätä tuotetta kokeiltavan eri blogeissa ja mielenkiintoni heräsi jo silloin. Magneettiripsiäkin omistan muutamat ja niiden asentaminen on ollut aina tosi aikaa vievää, vaikkakin sitten paikoillaan pysyvät hyvin. Liimankin kanssa on tullut tekoripsiä käytettyä, mutta se on asia ihan erikseen, eikä näitä tuotteita voi oikeastaan verrata ollenkaan keskenään.


Käytän tekoripsiä yleensä erikoistapauksissa, kuten juhlissa ja silloin, kun laittautumiseen on aikaakin tarpeeksi. Aloittelin tämän Miraque Magneettisen Eyelinerin kokeilun ja toimin pakkauksen ohjeen mukaan. Sivellin tulee mukana setissä ja tein rajauksen valmiiksi meikattujen omien ripsien tyveen. Annoin kerroksen kuivahtaa ja tasoittua puolisen minuuttia, jonka jälkeen lisäsin eyelineriä toisen kerroksen.


Kuivuneen eyelinerin päälle asetin sitten magneettisen ripsinauhan ja painoin kevyesti tekoripsiä kiinni luomeen. Ja siinäpä tuo pysyi, jännää ja jotenkin ihanan helppoa ollakseen totta. Täytyy vielä testata ajan kanssa, että miten tuo kiinnitys kestää useamman tunnin käytössä, mutta toisaalta, mikäpä magneetin voimaa vähentäisi. Nämä kuvan tekoripset kyllä kaipaavat hiukan tuunausta ja trimmaustakin, mutta askel kerrallaan.


Kätevää, kun tuo sivellin tulee tässä setissä valmiiksi mukana. Magneettinen eyeliner on hiilenmustaa iholle levitettynä. Jännä tuote.


Omaan pitkät hiukset. Tykkään pitää niitä ponnarilla tai nutturalla ja käytän myös erilaisia pantoja. Tämän musta-valkoraidallisen hiuspannan bongasin tuolta Makeupshop.fi:n verkkokaupasta. Tämä on ihanan keveä ja kangas on ohutta. Kiva yksityiskohta on tuo keskikohta, jossa kangaslenkit menevät ristikkäin. Monikäyttöinenhän tämä on ja tuo joustava niskalenkki pitää pannan hyvin paikoillaan. Makeupshop.fi:n valikoima on tosi valloittava ja sain monen monta inspistä verkkokaupan tuotevalikoimaa katsellessani. Hmm... täytyypä alkaa tuunaamaan nyt ihan ensimmäisenä noita ripsiä sopiviksi omaan silmään ja ei muuta kuin ihanaa elokuuta sinulle! ♥


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

2 kommenttia:

  1. Hei, ostin tätä samaa eyelineria. Ilmeisesti sitä pitää kostuttaa ennen käyttöä, koska muuten se on ihan kovaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos viestistä ja juu, itsekin kostuttaisin hiukan tuotetta, jos tuntuu että eyeliner ei levittäydy nätisti. :-)

      Poista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!