14.9.2020

Katin CosmeticCorner ♥ GOSH


*Tuotteet saatu: GOSH* Syyskuun puoliväliä elellään ja täällä Kuopion korkeuksilla on ollut kyllä kauniit syyskelit viime päivinä. Pikkuisen haikea olo on aina näin kesän jälkeen, kun tietää, että mennään kohti kylmää ja harmaata vuodenaikaa, mutta nyt ajatukset ovat olleet näiden ihanien GOSHin meikkien parissa. Näitä upeuksia olen nyt siis viime päivät testaillut ja tässä sinullekin tunnelmiani.


En ole aiemmin päässytkään kokeilemaan tätä tanskalaista kosmetiikkabrändiä, GOSH COPENHAGENia. Olen tässä vuosien aikana käyttänyt ja esitellyt täällä blogissanikin mitä erilaisempia meikkejä. Edelleen minua niin sykäyttää, kun tulee sellainen olo käyttäjänä, että asiakkaiden toiveita on todellakin kuunneltu tuotteiden suunnittelussa ja myös siinä, että käyttäjäystävällisyys on otettu huomioon. näin kävi myös näissä GOSHin tuotteissa, kun näitä pääsin testaamaan.

 

Aloitellaan tästä karkkimaisen näköisestä huulipunatriosta. GOSH Luxury Rose Lips -huulipunien sävyt ovat nimensä mukaisesti ruusunsävyisiä. Nämä punat ovat muuten myös täysin vegaanisia tuotteita eli mitään eläinperäisiä ainesosia ei ole tuotannossa käytetty, mikä on tätä päivää ja mitä kuluttajat jo tuotteiltaan vaativat ja hyvä niin. 


Mielisävyni on tuo vasemmanpuoleinen joka on hiukan nudemainen mutta silti kauniin punertavan sävyinen. Kyse on 001 Love -huulipunasta, keskellä on sävy 004 Enjoy ja oikeanpuoleinen huulipuna on sävyltään 005 Seduce. 


Nämä puolimattaisen pinnan jättävät punat levittyvät hyvin ja käytössä huomaa, että nämä sisältävät kosteuttavia ja hoitavia ainesosia. Punat eivät myöskään tuoksu miltään eli ovat hajusteettomia ja siitä myös plussaa, olen jotenkin tosi superherkkä juurikin kosmetiikan tuoksuille.


Primer eli meikin pohjustusvoide on kyllä noussut omassa käytössäni arvoon arvaamattomaan. Pohjustusvoiteen tarkoituksena on tasata ihon pinta juonteista ja muutoinkin tasata ihon sävyeroja valmiiksi muulle levitettävälle meikille. Pohjutusvoide myös häivyttää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa.


GOSH Facelift Primer Glass Skin -pohjustusvoide on vegaaninen ja hajusteeton ja saanut allergiasertifikaatin.


Vaikka primer näyttääkin valkealta, tulee siitä levitettynä läpinäkyvä ja kauniin mattapintainen, sileä pinta iholle. Itse ihastuin tämän primerin silkinpehmeään olemukseen ja tuntuun. Ihana tuote... ja hups, tämäpäs pääsikin tänne blogin CosmeticCorner Top 10 -listalle. Kurkkaahan tuosta oikean puolen palkista tuo lista ja mille paikalle tämä primer pääsikään. ♥


Tässä ripsiväri. Meikkituote, jota käytän eniten, silloinkin, kun muuta meikkiä en laittaisikaan. Omissa ripsissäni on ihan kiitettävästi pituutta ja ripsari tuo ne sitten hyvin esiin. Mutta tämä GOSHin oma onkin muuten erikoinen ripsiväri, tämä on nimittäin sähäkän sininen. Ripsari on myös hajusteeton ja vegaaninen.


GOSH Boombastic Crazy Volume Mascarassa on suurikokoinen harjaosa, joka on oivallinen ripsivärin levittämisessä. Harjaosa on muotoiltu siten, että värin saa levitettyä helposti ja ripsistä tulee tuuheamman näköiset. Tämä tuote on saanut allergiasertifikaatin ja se kertoo, että tuotetta on turvallista käyttää. 


GOSH Boombastic Crazy Volume Mascaran sävy on 002 Crazy Blue. Eikös olekin sähäkkä sävy! ♥


Kulmat ovat sitten ne kasvojen kehykset, kuten sanotaan. Ripsarin lisäksi kulmieni meikkaaminen on mulle se juttu. Nämä kulmakynät, jotka eivät kaipaa teroittamista ovat aivan mahtavia ja huolettomia käyttää. GOSHin kulmakyniä on saatavilla kolme eri sävyä ja jälleen on kyseessä vegaaninen ja hajusteeton tuote.


Tästä kuvasta näkee hyvin kuinka ohut tuo kynän kärki on. Kynä on kaksipäinen ja sen toisessa päässä on monikäyttöinen harjaosa, jolla voi vaikka häivyttää tarpeen mukaan kynän jälkeä.


GOSH Ultra Thin Brow Pencil ja värisävyt alhaalta 002 Grey Brown, 003 Dark Brown ja 001 Brown.


Käytän puuteria päivittäin meikatessa ja kun haluan kasvoille syvyyttä, niin käytän myös korostuspuuteria, jonka lisään yleensä meikin lopuksi poskipäille ja nenän päähän. Korostuspuuteri onkin kivasti hehkua kasvoille antava tuote. 


GOSH I´m Sparkling -korostuspuuteri on niin ikään vegaaninen ja hajusteeton, kuten muutkin nämä GOSHin ihanuudet. Puuterin koostumus sisältää valoa heijastavia partikkeleita, jotka antavat kasvoille kullan hohdetta. Hohteen määrää pystyy sitten itse säätelemään eri muotoisen siveltimen valinnalla tai lisäämällä puuteria aina tarpeen tullen. Tämän puuterin värisävy on 002 Sun Dust.



♥ GOSH... ihanaa syyskuuta sinulle ja palaillaan taas! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
GOSH


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!