3.10.2020

Kynttilätunnelmia ♥ Havi´s

*Tuotteet saatu: Havi´s* Syksy on taas täällä. Luonto on omalla tavallaan kaunis tähän aikaan vuodesta kaikkine upeine syksyn sävyineen vaikka päivät lyhenevätkin... ja mitäs nämä pimenevät illat tuovatkaan mukanaan... no ainakin kovan valon kaipuun. Onneksi valoa voi tuoda kotiin niin monella tapaa, erilaisin valoelementein tai vaikka kynttilöillä. Tässäpä meidän kodin syksyisiä kynttilätunnelmia by Havi´s.


Kynttilät tuovat mielestäni ihanaa ja lämmintä tunnelmaa kotiin ja olemmekin oikeita kynttilöiden suurkuluttajia. Kynttilöissä on paljon eroja ja varmasti markkinoilta löytyy jokaiselle jotakin, sen verran valikoimaa tuolla kaupoissakin on. Meille kotiutui muutama päivä sitten nämä ihanat hiekansävyiset Havi´s kynttilät ja tuollainen söpö Havi´s lasikupu. 


Kuvassa mielestäni todella kaunis, hiekansävyinen Havi´s Artisokkakynttilä, jonka raaka-aineena on käytetty parafiinia. ♥ Havi´s on tuttu meille suomalaisille erityisesti kynttilöistään ja vielä tänäkin päivänä Riihimäellä sijaitsee Havin kynttilätehdas, joka on muuten lajissaan Suomen suurin. Paitsi kauniita ja laadukkaita kynttilöitä, niin Havi´s tuotevalikoima kattaa myös erilaisia sisustusesineitä, kuten erilaisia lyhtyjä, sisustustekstiilejä, saippuoita ja huonetuoksuja. Käyhän kurkkaamassa Havi´s verkkokaupan tunnelmia ja ihanaa valikoimaa: www.havis.fi.


Havi´s Artisokkakynttilässä on kaunis muotokieli ja kynttilän paloaika on n. 50 tuntia. Kooltaan tämä kaunis kynttilä on 9 cm x 10,5 cm.Tämä Havi´s lasikupu on aivan omiaan suojaamaan kynttilöitä pölyltä ja onhan tämä kaunis yksityiskohta sisustuksessakin, mitä mieleikuvitus vaan keksii. Kuvun alle kun sujahtaa miltei mitä vain. Lasikupu on paksuhkoa suupuhallettua lasia ja tämän kuvun alle mahtuu juuri tuo pienempi päytäkynttilä, josta seuraavassa...


Hiekansävyiset Havi´s Pure&Bright pöytäkynttilät ovat 100 % steariinista valmistetut. Tässä kaksi kokoa, pienempi on kooltaan 7 cm x 10 cm ja korkeampi on kooltaan 7 cm x 15 cm. 


Pidän paljon näiden kynttilöiden sävystä, joka on nimeltään "hiekka". Kaunis vaalea sävy, joka sopii varmasti moneen sisustukseen. Havi´s kynttilöissä on mielestäni kauttaaltaan trendikkäät ja skandinaaviset sävyt ja se kertookin paljon koko Haviksen tuotemalliston tyylikkyydestä. Jos haluat kurkata lisää ihania inspiskuvia ja tietoa, niin kurkkaa @havishome, pääset Haviksen Instagramiin ja Facebookiin.


Asetelmaa miettimään... tässä kynttilä on asetettu vanhan, pienen metallitarjottimen päälle ja kirpparilöytöni, eli pieni metallinen lintu pääsi kynttilän viereen. Tuo lintu on muuten oikeasti sirotin, mutta se ei menoa haittaa, on kyllä niin söpö. Turvallisuus on kynttilöiden kanssa sitten se tärkein juttu ja alustan on oltava tietysti palamaton ja tasainen. Jos taloudessa on pieniä lapsia tai lemmikkejä, ole erityisen tarkkana missä kynttilä palaa ja missä korkeudella.


Sydänlanka kannattaa ennen kynttilän käyttöönottoa leikata noin yhden sentin mittaiseksi. Jos langan jättää pitkäksi, se saattaa kasvattaa kynttilän liekin kokoa ja silloin kynttilä saattaa sammua tai valuttaa.


Olen kyllä ihastunut tähän Artisokkakynttilään. Liekki leimuaa kynttilässä kauniin tasaisena.


Kynttilän sammuttamisessakin on omat niksinsä. Havi ohjeistaa, että kynttilä kannattaa sammuttaa tukahduttamalla, jolloin se ei savuta niin paljon, kuin puhaltamalla sammutettaessa. 


Ihania syyspäiviä ja pimeneviäkin iltoja sinulle... nautitaan kynttilän valosta ja tunnelmasta.

Ihanassa yhteistyössä:

Havi´s

-Kati-

2 kommenttia:

  1. Kauniita kynttilöitä ja nythän niiden sesonki oikein alkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niinpä... ei muuta kuin tunnelmoimaan ihanilla kynttilöillä! <3

      Poista