11.10.2020

Katin CosmeticCorner ♥ IsaDora "Autumn Collection 2020"


*Tuotteet saatu: IsaDora* On lokakuu ja voi että, kuinka kaunis tuo luonto on taas näin syksyn aikaan. Tykkään syksyisen luonnon väreistä ja jotenkin myös tämä hiljainen ja talven tuloa odottava tunnelmakin on vienyt ihan mennessään. Vaikka piemät illat aikaistuu niin pitää vaan muistaa, että kyllä se kevätkin sieltä auringonvaloineen taas palaa. Ja on muutakin, joka on vienyt minut nyt mennessään, nimittäin nämä esittelyyn pääsevät ihanat syksyn 2020 meikit by IsaDora.


Olen täällä blogissani esitellyt ruotsalaisen IsaDoran meikkejä jo moneen otteeseen vuosien varrella. IsaDora on yksi mielimerkeistäni kosmetiikassa ja siihen useampi syy. Olen käyttänyt erilaisia meikkituotteita monen monta vuotta ja kyllä sen vaan käytössä sitten tuntee, missä tuotteessa tuo laatu ja trendikkyyskin kohtaa. IsaDoran meikit ovat mielestäni myös hinnaltaan kohtuullisia ja se, että tuotteet ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja on plussaa. Kuvassa syksyn 2020 malliston IsaDora Flex Tip Eyeliner eli silmänrajaustussi. Jos jotain, niin kynsiä lakkailen todella paljon. Väriä vaihdan aina mielen mukaan ja olen huomannut, että myös vuodenaikojenkin mukaisesti tulee lakkojen sävyjä mietittyä. Tässä kaksi syksyistä sävyä. IsaDora Wonder Nail 436 Mercury, joka on tummanharmaa ja vieressä tumman luumunpunainen 435 Red Plum. Kauniit uudet sävyt, eikö.


Omiin kynsiin päätyi tällä kertaa tuo harmaan sävyinen 436 Mercury.IsaDoran kynsilakkoja ei vaan voi hehkuttaa liikaa ja kuten aiemminkin olen kertonut, niin nämä Wonder Nail -lakat levittyvät kynsiin kauniisti. Se on varsinkin kynsilakkojen paksun ja leveän harjan ansiota ja lakka myös kuivuu muuten kiitettävän nopeasti. Kaikin puolin ihana tuote ja kiva, kun noita eri sävyjä tulee aina markkinoille aika ajoin.Sitten poskipunien maailmaan. Käytän poskipunaa antamaan väriä ja eloisuutta kasvoille ja lisään punan sitten yleensä meikin loppupuolella ja isolla siveltimellä, jotta puna häivenee kivasti. Nämä IsaDora Perfect Blush - poskipunat ovat heleitä ja sävyn määrä on siten myös helposti hallittavissa. Vasemmalla sävy 07 Cool Pink ja vieressä luonnollisempi sävy 01 Warm Nude.Saanko siis esitellä, IsaDoran syksyn 2020 meikkejä. Tarkemmat varmasti huomaavat, että mukana kuvassa on myös ulkomuodoltaan punasävyinen IsaDora 10 Sec High Impact Volume Mascara sekä hopeassa asussaan IsaDoran All Day Wear Brow Gel eli kulmakarvageeli. 


Eikö olekin kauniit ja syksyiset sävyt. Syksystä tuleekin aina mieleen ruskean eri värit ja tässä luomiväripaletissa nämä sävyt kyllä pääsevät oikeuksiinsa. Ja tuo kultainen luomivärinappi vielä oikein kruunaa tämän paletin.♥Tämä paletti on nimeltään 25 Rose Glam. Neljä kauniin sävyistä luomivärinappia, kaksi mattapintaista ja kaksi kiiltävää, by IsaDora Autumn Collection 2020.


IsaDora Eye Shadow Quartet ja tuo kultaisen sävy on kyllä oma suosikki näistä. Kiva, kun paletissa on mukana tuo applikaattori ja siinäkin kaksi päätä käytettävissä, kapea ja leveämpi. 


Muistan silloin joskun ysärin lumoissa, että huulikiillot olivat super in ja nyt on ihan mahtavaa, että pääsee fiilistelemään vähän samantapaisilla kiilloilla. Tietysti vuosien myötä tuotteet ja raaka-aineet ovat kehittyneet ja sen tuntee kyllä myös huulillaan. On kyllä ihana ja keveän tuntuinen tämä IsaDora Explosive Shine Lip Gloss -huulikiilto. ♥ Sävy on 85 Nude Sparkle.♥


Syksyn kokoelman huulipunista sain nämä kaksi upeaa sävyä esiteltäväksi. Oma mielisävyni on tuo kuvassa alimmainen, joka on nudensävyinen ja nimikin sen jo kertoo eli 50 Nude Blush. Tykkään tosi paljon käyttää varsinkin arkimeikissä luonnollisia sävyjä. Nämä IsaDora Velvet Comfort Liquid Lipstick -huulipunat ovat mattapintaisia ja pitkäkestoisia huulilla. Itse tykkään tuosta applikaattorista, sen avulla kun punan voi halutessaan levittää tarkasti ihan ilman rajauskynääkin.


Oikein ihanaa ja rauhallista syksyn aikaa sinulle ja luonnon sävyjen lisäksi väriä elämään myös näin meikkien välityksellä. Palaillaan taas pian. ♥


Ihanassa yhteistyössä:
IsaDora


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti