26.10.2020

Unelmien pöytä ♥ by Anttiina

 
*Yhteistyössä Anttiinan kanssa* Lokakuun viimeisiä päiviä mennään, lunta on tullut vähän tässä parin päivän sisällä mutta vielä ei ole pysyvää lunta maassa. Talvirenkaat kuitenkin vaihdettiin autoon jo varulta, kun nämä kelit ovat tähän vuodenaikaan niin kovin vaihtuvia. Ihana ilonpilkahdus meidän kotiimme ja meidän sisustukseen saapui viime viikolla ja voi että miten tästä ollaankin oltu innoissaan. Mitähän näistä paketeista paljastuukaan... toinen vähän isompi paketti ja toinen pieni...


Siististi muoviin käärityt isot paketit tulivat tilauksesta ihan muutamassa päivässä ja toimitettiin kotioven viereen. Tuossapa kuvassa pilkahtaakin vähän vinkkiä, no Anttiinahan siinä lukee ja sieltähän nämä paketit ovat peräisin. Anttiina on huonekalujen suunnitteluun ja valmistamiseen painottunut yritys, joka perustettiin v. 2000. Anttiina Oy sijaitsee Kauhajoella, Etelä-Pojanmaalla. Anttiinan tuotteet valmistetaan käsityönä puusta ja tuotemallisto on erityisen laaja. Tuotteet ovat upeita ja käsityön jälki näkyy kiitettävästi, mikä luo tuotteille sellaisen omaleimaisen tyylin. 


Ensimmäinen paketti avattu ja kukas se hiippaili heti laatikkoon. No meidän utelias Vili-kissahan se siinä. Heti tuli tutkimaan ja haistelemaan laatikon sisältöä. ♥ Meillä asustaa kolme poikakissaa ja kuvassa komeileva Vili on niistä vanhin, melkein jo 17 -vuotias. Vili on usein ensimmäisenä paikalla kun jotain uutta ja ihmeellistä näkyy, kuten vaikka tämä pahvilaatikko pöydänjalkoineen. 


Laatikosta paljastui Valhall -ruokapöydän jalat. Eikö olekin upeat ja erilaiset, mihin yleensä onkaan totuttu. Anttiinan valikoimissa on useita ruokapöytämalleja ja me ihastuimme Anttiinan Valhall- ruokapöytään. Varsinkin nämä pöydän jalat ja pöydän ja tason rouhea olemus vei sydämeni kyllä ihan saman tien. Jaloissa on sellainen muotokieli, mikä miellyttää.


Anttiinalta tilattaessa pystyy tilattavaa tuotetta muokkaamaan omien toiveiden mukaiseksi ja näin saa juuri oman näköisen tuotteen. Jalkojen tyyliin, pöytälevyn kokoon tai sävyyn voi vaikuttaa ja vaihtoehtoja on useita. Tämä väri on juuri meidän kotiin ja sisustukseen sopiva. Tämä sävy on nimeltään Classic ja sävyvaihtoehtoja on yhteensä kahdeksan, joista valita. Mietimme myös värivaihtoehtoina Mustaa ja Savua ja päätös oli vaikea, kun nuo kaikki sävyt ovat mielestäni niin upeita. Mutta tosiaan Classic- sävyyn päädyimme sitten lopulta ja olen erityisen tyytyväinen valintaan. Sävy on mukavan neutraali. Kurkkaahan Anttiinan sivuille ja sävyihin pääset tutustumaan tästä.

Classic

Musta

SavuPaketissa tulee mukana myös tarrapehmustetassut pöydän jalkoihin kiinnitettäviksi sekä jalkojen runkoon kiinnittämiseen tarkoitetut ruuvit. Mukava kun käyttäjää on ajateltu myös noiden pehmusteiden osalta. Joillakin on matto ruokapöydän alla mutta esimerkiksi meillä pöytä tulee suoraan laminaattilattiapinnalle, joten tällaiset pehmusteet ovat plussaa.


Siinäpä pehmustetassut paikoillaan pöydän jaloissa. Vink, vink... ne saa helpoiten kiinnitettyä paikoilleen ennen kuin jalkoja alkaa ruuvaamaan pöytälevyyn. 


Paketissa tuli mukana myös selkeät pöydän hoito-ohjeet suomen ja ruotsin kielillä, luonnonraaka-ainepohjainen puuvaha sekä vahan levitykseen soveltuva hyvän kokoinen sieni. Anttiinan tehtaalla tuotteet vahataan jo valmiiksi kahdella vahakerroksella. Puuvahan avulla pinnasta saadaan hyvin pyyhkimistä ja nesteitä kestävä ja mukana tuleva vaha on ensisijaisesti tarkoitettu sitten pinnan ylläpitohoitoon. Vahattu pinta kannattaa pyyhkiä mieluiten nihkeällä pyyhkimellä.
Pidän kovasti tuosta vahatun pinnan olemuksesta. Se on kauniin semimattapintainen ja jotenkin mukavan, pehmeän tuntuinen. Vaha ikään kuin korostaa puun pintaa ja kuvioita ja tuota petsattua sävyäkin.


Ja mieheni pääsi töihin... ruuvaamaan tietysti ja tässä kuvassa ruuvataan jalkaosaa pöytälevyn alaosaan kiinni. Ruuvien reiät ovat valmiina ja ei muuta kuin ruuvaamaan.


Pöytälevyyn tulee myös kaksi tällaista tukipalaa. Nämä kiinnitetään kahdella pitkällä ruuvilla sekä pöytälevyyn ja toinen pää pöydän jalkaosaan. Paitsi tukemaan rakennetta, nämä puiset tukipalat ovat kiva yksityiskohta pöydän ilmeeseen myös, ne nimittäin tulevat mukavasti esiin pöytää sivusta katsottaessa.


Tässäpä tämä ensimmäinen postaus, pidän sinua nyt jännityksessä, seuraavassa postauksessa nimittäin näet, kuinka uusi pöytä sopii keittiöömme kokonaisuudessaan ja ne ennen ja jälkeen kuvat tietysti myös. Ihanaa lokakuun loppua sinulle ja palaillaan pian. ♥

Ihanassa yhteistyössä: Anttiina Oy


-Kati-

2 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää jo nyt 🤗
  Jännitystä pitää elämässä olla... joten odotellaan. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos... olen kyllä niin fiilistellyt tätä... ja jännitystä elämään. Palaillaan! :-)

   Poista