18.10.2020

Ihanaa iholle ♥ Nuxe


*Tuotteet saatu: Nuxe* Nyt ollaan jo lokakuun puolessa välissä ja tuntuu ihan käsittämättömältä tämä ajan kulku. Vastahan sitä minäkin fiilistelin kevään tuloa ja kesää. No kevät tuli ja kesäkin siinä meni nopeasti ja nyt eletään jo loppuvuotta. Luulisi, että tähän olisi jo tottunut mutta jännä, miten sitä aina oikein ikään kuin herää, että missäs sitä mennäänkään. Mutta nyt on siis syksy ja sen näkee kyllä taas tuolla ulkonakin, kun lämpötilat sahaavat ihan urakalla. Ja näkee tämän vuodenajan kyllä sitten myös kasvoillakin ja kasvoista puheen ollen, esittelen nämä tässä kuvassa olevat Nuxe -tuotteet, jotka olivat minulle aivan uusia tuttavuuksia.


Nuxe on ranskalainen kosmetiikkabrändi ja paitsi, että tuotekehitys tapahtuu Ranskassa niin myös tuotteiden valmistaminen. Tutkailin Nuxen tuotefilosofiaa ja siellä ovat hyvin voimakkaasti mukana raaka-aineiden luonnonmukaisuus, tuotannon läpinäkyvyys ja vahva hoidollisuus. Tuotteita ei ole myöskään missään valmistuksen vaiheessa testattu eläimillä ja siitä iiiso plussa! Kuvassa Nuxe Bio Organic Micellar Cleansing Water Moringa Seeds -misellivesi.


Misellivesi on ihana tuote. Se puhdistaa ihon ihanan raikkaaksi ja tuotetta kannattaa käyttää aamuin ja illoin. Itse olen käyttänyt misellivesiä jo vuosia. Puhdistan misellivedellä kasvot vanulapun kanssa ja tämä Nuxen tuote muuten sopii kaikille ihotyypeille. Meikin jämät saa kyytiä tällä tuotteella, sen verran tehokas ihonhoitotuote ja itse tykkään siitä, että puhdistuksen jälkeen ei enää tarvitse huuhdella sitä pois vaan tuote jää hoitamaan ihoa vielä käytön jälkeenkin.


...Mitähän täältä laatikosta paljastuu...


Kasvojen hoitovoidehan sieltä paljastui eli Nuxe Bio Organic Rich Glow Moisturising Cream. Jos joku on kasvovoiteiden suurkuluttaja, niin se olen kyllä minä. Ikääkin kun on nyt kertynyt tässä "pikku hiljaa"(hih), niin kasvojen hoitotuotteet ovat sitäkin tärkeämmässä asemassa ihonhoitoon liittyen.  


Tässä voiteessa on mieto ja sitrusmainen tuoksu, sellainen aito tuoksu, josta olen hehkuttanut blogissani aina aika ajoin eli kyllä sen vaan nenässään tuntee, kun raaka-aineet ovat luonnollisia. ♥ Tämä voide soveltuu parhaiten normaalille tai kuivalle iholle. 


Tuo sitrusmainen pieni häivähdys tuoksussa kertoo siitä, että voiteen raaka-aineena on käytetty 100 % luonnollista alkuperää olevia sitrushedelmien kasvisoluja. Muita voiteessa käytettyjä raaka-aineita ovat mm. argan- ja aprikoosiöljy. Voide levittyy iholle kiitettävän ohuelti ja imeytyy nopeasti. Voidepurnukka myös kestää käytössä pitkään, nimittäin ihan pieni nokare riittää koko kasvojen alueelle. sen verran hyvä voiteen levittyvyys ja koostumus on.


Nuxe Bio Ultimate Rich Recovery Oil -öljyuute ja alla Nuxe Bio Organic Rich Glow Moisturising Cream -kasvovoide.


Nuxe Bio Ultimate Rich Recovery Oil -hoitoöljy on niin ikään vegaaninen ja eläinkokeeton, kuten Nuxen tuotteet yleensäkin ♥. Hoitoöljy on itselleni melko uusi tuote, mutta periaate on käytön suhteen sellainen, että muutama tippa öljyä levitetään kevyin ja hierovin liikkein kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle, yötä vasten. 


Nuxen hoitoöljy sisältää 100 % luonnollisia raaka-aineita eli öljyjä mm. seuraavista: riisi, avokado, seesami, jojoba ja makadamia, Miten kuvailisin tuoksua... erittäin mieto, jojoba ja avokado ehkä voimakkaimmin tulee esiin mutta kauttaaltaan siis hyvin mieto, neutraali ja miellyttävä tuoksumaailma. Öljy imeytyy iholle nopeasti ja jättää ihon kimmoisan oloiseksi. Tykkään!


Nautitaan nyt näistä kuulaista syyskeleistä, ihanaa lokakuuta ja palaillaan taas pian... ♥


Ihanassa yhteistyössä:
Nuxe 


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti