27.11.2021

Kissanruoat järjestykseen ♥ Palaset


*Yhteistyössä Palaset kanssa* ♥ Tänne Kuopion korkeuksille satoi viimein lunta pari päivää sitten. Ihastelen tuota valkeaa lumipeitettä tuolla ulkona, se on niin kaunis. Olen myös siivoillut ja järjestellyt kaappeja ja nyt pääsin laittamaan meidän karvamassujen, eli kissojemme, Penan ja Topin ruokasäilytyksen kuntoon. Nämä Palaset Boksit pääsevät nyt esittelyyn ja eikö olekin muuten nätti setti!


Palaset Boksit ovat kotimaista tuotantoa ja Palaset onkin oikea klassikko jo vuosikymmenten takaa. Tuotteet valmistetaan muovista ja muotoilijoina on sekä kotimaisia että ulkomaisia muotoilijoita, kuten esimerkiksi Ristomatti Ratia. Kaikki tuotteet ovat elintarvikekelpoisia ja valmistettu BPA-vapaasta materiaalista. Muovimateriaalin voi tarpeen tullen myös kierrättää energiajätteessä. ♥


Esittelin täällä blogissa vähän aikaa sitten meidän kodin keittiönkaapin muutoksen, jossa erikokoiset Palaset Boksit ja palalippaat pääsivät tosi toimiin. Muutos oli melkoinen ja pääset kurkkaamaan postaukseen tästä. Kuvassa Palaset Boksi ja koossa XL. Tämän isoimman Boksin ulkomitat ovat 14 x 21 x 15 cm. Tilavuutta on kolme litraa, joten sisään mahtuu hyvin vaikka mitä! 


Palaset Bokseissa ei ole lainkaan saumoja ja tuo kirkas Boksi on kuin lasia. Ensimmäisenähän tulisi mieleen, että Boksin seinämät on liimattu toisiinsa, mutta boksit valmistetaankin yhdestä osasta. Siksi tuo kestävyyskin näissä tuotteissa on ensiluokkaista. Palaset-tuotteita on paljon erilaisia ja erikokoisina ja värejä ja kansivaihtoehtoja yhdistelemällä saa juuri oman näköisen yhdistelmän. I like it!


Palaset Bokseihin saa halutessaan myös kannet ja kannet tietysti auttavat, jos Bokseja haluaa käyttää säilytykseen. Kansia on saatavilla sekä muovisina että kokopuisina, koivuisina, kuten kuvassa näkyy. Kansi "loksahtaa" mukavasti paikoilleen ja pysyy paikallaan tukevasti. Tykkään tästä koivun sävystä, se on kauniin vaaleaa.


Meillä on kaksi leikattua poikakissaa, Pena ja Topi. Kissanruokien säilytys on ollut aika pulmallista eli oikeastaan mitään järjestelmällisyyttä ei ole ollut. kissojen märkäruokapurkit ja kuivaraksupussit ovat olleet vain työnnettynä kaappiin. Kuivaraksujen kanssa on vielä taisteltu, ne ovat olleet pusseissaan ja raksujen annostelu suoraan pussista ruokakuppiin on ollut välillä hankalaa... pussista kun tulee annosteltua vahingossa liikaa.


Tässä kuvassa meidän nuorimmainen, Pena. Kuvassa hiukan erilaisen "ruoan" kimpussa, kuin normaalisti. Huomaa tuo käpälien asento ja suu ammollaan... ♥


Topi on luonteeltaan rauhallinen ja kiltti. Topi on sellainen isokokoinen kissa ja kova syömään.


Penan ja Topin kuivaraksut pääsivät nyt näihin Palaset bokseihin. Kiva, kun Bokseja on saatavilla eri sävyisinä, tämä kirkas on kätevä, kun sen läpi näkee heti, mitä sisällä on.


Palaset Boksien saatavilla olevat sävyt ovat kirkas, valkoinen, musta ja transparentti harmaa. Valitsin meidän kotiin kirkkaat ja valkoiset Boksit. Ne sopivat hyvin meidän kodin värimaailmaan.



Siinäpä Penan ja Topin herkullisia kuivaraksuja valkoisessa Palaset Boksi XL:ssä. Tuo Boksin koko on tosi hyvä, tilavuus kun on Boksi XL:ssä se kolme litraa, niin mahtuu suunnilleen yhden keskikokoisen kuivaraksupussin sisältö yhteen Boksiin suoraan.



Kissoille on saatavilla myös erilaisia märkäruokien annospusseja. Koitin, kuinka annospussit menevät Boksiin ja tosi kivasti sopivat myös näin pystyasennossa. Tässä kuvassa näkee myös, että Bokseja voi asetella ja säilyttää myös päällekkäin joko kannen kanssa tai myös ilman.


Palaset Palalippaat ovat tosi monikäyttöisiä ja näitä on myös saatavilla eri sävyissä; kirkkaana, valkoisena, mustana ja transparentti harmaana. Palalippaissa on kolme avattavaa laatikkoa päällekkäin. Myös kissanruokien säilytykseen nämä Palalippaat toimivat tosi kivasti.


Palalippaisiin saa kivasti säilytykseen näitä kissojen märkäruokien annospusseja.


Kuvassa Palaset Tarjotin L-koossa. Tämä on tosi monikäyttöinen ja toimii nimensä mukaan tarjottimena tai vaikka alustana kodin pikku tavaroille. Tarjotin on kooltaan 14 x 42 cm. 


Kurkkaa osoitteesta www.palaset.com lisää tietoa mm. näistä ihanuuksista. ♥

Ja tässä se nyt on! Meidän kodin uusi kissojen ruokien säilytyssysteemi. ♥ Eikö olekin siisti, tykkään itse tästä tosi paljon. Ennen tämä keittiön laatikko oli täynnä erilaisia keittiötarvikkeita, joita muutenkin tuli käytettyä vain harvoin. Tyhjensin ja siivosin laatikon ja tällainen lopputulos... tästä on nyt tosi kätevä ottaa kissojen kuivaraksut ja märkäruoat tarjolle. 


Kuvassa näkyy ylimpänä kirkkaat Palaset Boksit XL sekä oikealla kirkkaat Palaset Palalippaat. Kuvan alaosassa on kirkas Palaset L-kokoisen tarjotin, jonka päällä on erilaisia tarvikkeita ja sen vieressä oikeassa nurkassa valkoinen Boksi XL puukannella. Tällainen ihana muutos tällä kertaa! oikein ihanaa talven aikaa ja palaillaan taas pian. ♥ 


t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!