24.10.2022

Katin Cosmeticcorner ♥ PremiumSaippuat.fi


Yhteistyössä: PremiumSaippuat.fi ♥ Varsinkin näin syksyllä on ihanaa virkistää mieltä ja mikä sen mahtavampaa kuin tehdä se tuoksujen kautta! Tämä upea setti löytyi kotimaisen PremiumSaippuat.fi:n verkkokaupasta ja voi että, mitä tuoksumaailmoja nämä ihanuudet sisältävätkään!

 
Kuvassa tuotteet vasemmalta: Kylpy- ja Suihkugeeli Greippi, Käsivoide Kashmir, Kylpy- ja Suihkugeeli Kashmir sekä Voidemainen Kasvoseerumi Retinoli. Eikö olekin kauniin harmonisen näköinen setti. ♥ Ja vink, vink, tämä setti sopii vaikka joululahjaideaksi!
 
 
Erilaisia kylpy- ja suihkugeelejä löytyy PremiumSaippuat.fi:n verkkokaupasta useita. Kuvassa ihastuttavan tuoksuiset Vegaaninen Kylpy- ja Suihkugeeli Greippi sekä Kylpy- ja Suihkugeeli Kashmir. Molemmat ovat tilavuudeltaan 250 ml. Ja eikö olekin muuten herkulliset sävyt näissä!

Arvatenkin valitsin valikoimasta sitrushedelmän tuoksuisen yksilön, se kun on yksi omista mielituoksuista. Vegaaninen Kylpy- ja Suihkugeli Greippi sisältää mm. greippiuutetta, joka antaa iholle uutta elinvoimaa ja hedelmähapot stimuloivat ihoa. Greipin raikas tuoksu on ihastuttava. ♥

 
Toinen tuoksu, johon olen nyt viime aikoina ihastunut on kashmir. Tuoksu täytyy itse kokea, se on miellyttävä ja elegantti. Kuvassa Kylpy- ja Suihkugeeli Kashmir. Kashmir-proteiini kosteuttaa ja silottaa ihoa ja vähentää myös kosteuden haihtumista ihon pinnasta.

Voidemainen Kasvoseerumi Retinoli on ihoa uudistava seerumi, joka sisältää mm. C-vitamiinia. Retinoli on yksi A-vitamiinin muodoista ja se kiihdyttää solujen uusiutumista ja vahvistaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa eli ikääntyvälle iholle erityisen hyvää tekevä ainesosa.
 
 
Seerumi levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Pumppupullo on kätevä seerumia annosteltaessa.
 
 
 
Käsivoide Kashmir on ravitseva voide, jota voi käyttää sekä käsien ihon että myös kynsinauhojen kosteuttamiseen ja hoitoon. Voiteen tuoksu on aivan ihana ja sopivan hillitty. Voide myös imeytyy ihoon nopeasti, mikä on piirre, josta itse pidän. Voiteessa on mm. iholle hyvää tekeviä risiini- sekä seesamöljyjä ja kashmirproteiineja. Ihanaa lokakuun viimeistä viikkoa sinulle ja palaillaan taas pian! ♥
 

t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!