17.12.2023

Katin kirjanurkka - Kundaliinijooga


Irene Hopkins: Kundaliinijooga - sisäisen voiman lähde, Delfiini Kirjat 2002, 207 s. 

Oman itsensä tunteminen - ja oman sisäisen äänen kuuleminen on arvokas taito, jota voi myös opetella. Jokaisella meillä on se oma paikka, johon on mukava mennä ja jossa voi hiljentyä ja rauhoittua. Oma paikkani on metsä, puiden ympäröimänä tunnen olevani kaikkein omimmillani ja oikeassa paikassa. Nyt esittelyyn pääsee tämä mielenkiintoinen teos, Kundaliinijooga, joka opastaa kokonaisvaltaisen henkisen hyvinvoinnin tiellä. Kirja löytyy mm. Unio Mystican kirjakaupasta.
 
 
Kirjan sisältöä. Kundaliinojooga on tuhansia vuosia vanha joogamuoto, jonka avulla voi tulla tietoisemmaksi omista henkisistä voimavaroistaan. Kundaliinijooga-kirjassa käydään läpi mm. joogamuodon historiaa, opetetaan hengityksen hallintatekniikoita, tunteiden merkityksiä ja erilaisia kehollisia joogasarjoja. 

 
Kundaliinijooga ja muutkin joogamuodot rauhoittavat myös mieltä. Itseäni kiinnostaa fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin kehittäminen ja niiden tasapainon saavuttaminen. Kundaliinijoogaa kutsutaankin tietoisuuden joogaksi, sillä sitä harjoittamalla ihmisen tietoisuus kasvaa. Mielenkiintoisia lukuhetkiä sinulle ja ihanaa joulun aikaa. Tämä kirja sopii oikein hyvin myös aloitteleville joogeille ja tässäpä muuten aivan ihana joululahjavinkki!

 
t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!