13.12.2023

Palaset Fantti säästölippaat & ARVONTA

 
Kaupallisessa yhteistyössä Palaset kanssa ♥ Lunta on satanut viime päivinä hiljalleen ja sitä on kertynyt tänne Pohjois-Savoon oikein mukavasti. Valkea lumipeite tekee ympäristöstä niin kauniin ja jotenkin unenomaisen. Nyt täällä blogissa esittelyyn pääsevät nämä kuvassa komeilevat, valkoiset Palaset Fantti-säästölippaat. Ota osaa myös ihanaan arvontaan, ohjeet osallistumiseen löydät tuolta postauksen loppupuolelta.


Kotimaisia Palaset-tuotteita valmistetaan edelleen yhdessä maailman pohjoisimmassa muovitehtaassa, Plastepilla,  Kuortissa. Tuotteet ovat tunnettua designia myös maailmalla ja reilut 60% valmistetuista Palaset -tuotteista menee vientiin. Meille kotiutuivat nämä oikeat klassikkotuotteet, Palaset Fantti -säästölippaat, joita on valmistettu jo vuodesta 1975. Muotokieli Palaset Fanteissa on mielestäni kaunis ja skandinaavinen. Nämä sopivat hyvin tällaisenaan sisustuselementeiksi ja tietenkin myös ihan käyttöönkin säästölippaina.
 
 
Palaset Fantti -säästölippaita on saatavilla useissa eri väreissä ja valitsin meidän kotiin valkoiset Fantit. Kokovaihtoehtoja on kaksi, pienempi Medi Fantti, jonka korkeus on 7,7 cm ja isokokoinen Maxi Fantti joka on 20 cm korkea. Fantit valmistetaan elintarvikekelpoisesta, BPA-vapaasta materiaalista, joka on kierrätettävissä energiajätteessä.
 
 
Palaset Medi Fantti säästölippaan aukko.
 
 
Meidän kodin sisustus on sekoitus uutta ja vanhaa. Valkoinen väri on neutraali ja sopii hyvin moneen tyyliin. Mietin myös värivaihtoehdoista vihreää ja mustaa. Palaset Fantteja voisikin kerätä eri värejä ja useamman Fantin pesueen.



 
Fantin pohjassa on avattava luukku, josta pääsee tarvittaessa sitten käsiksi sisältöön. Säästölippaiden mukana tulee metallinen lukon avain. Tällainen lipas on ihanan nostalginen ja soveltuu hyvin lahjaksikin, vink, vink, kun joulukin on tuossa jo nurkan takana.
 
 
Arvonta!
 
Osallistu jouluiseen arvontaan, josta
voit voittaa kuvassa komeilevan suloisen vaaleanruskean
Palaset Karhu-säästölippaan. Karhu on sonnustautunut näin 
joulun kunniaksi punaisen sävyiseen kaulaliinaan.

Arvontaan voit osallistua
Lasituvan Instagramissa @lasitupa.

Arvonta päättyy lauantaina 16.12.2023 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja oikein paljon onnea arvontaan!
 
 
T:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!