19.12.2023

Teen ihania makuja ♥ Arvonta

 
Yhteistyössä: Forsman Tee ♥  Tykkään juoda teetä ja varsinkin näin talviaikaan tee myös lämmittää mukavasti. Nyt esittelyyn pääsevät aivan ihastuttavat Forsman Teen tuotteet ja ihana päästä esittelemään myös omaa suosikkiteetäni valikoimasta. Ota osaa myös arvontaan, ohjeet osallistumiseen löytyvät tuolta postauksen loppupuolelta.
 

Kotimainen Forsman Tee on varmasti monelle tuttu. Forsman Teen arvoihin kuuluu halu edistää suomalaista teekulttuuria tarjoamalla hyvälaatuista irtoteetä. Vastuullisuus on myös suuressa roolissa ja teet tulevat pääasiassa suoraan viljelijöiltä. Näin voidaan varmistaa, ettei tuotantoketjussa ole ylimääräisiä välikäsiä ja tee vastaa laatuvaatimuksia. Forsman teet ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä. Kuvassa erilaisia Forsman pyramiditeepakkauksia.
 
 
 
Forsman Pyramiditeessä on käytetty isoa teenlehteä ja se antaakin aidon irtoteen maun. Pyramidipussit valmistetaan maissista, joten ne eivät sisällä mikromuoveja ja pussi on siten biohajoavaa luonnonkuitua. Tämä on aivan mahtava seikka. 
 

Kuvassa teepussit vanhassa lasipurkissa. Pussit on hyvä säilyttää pimeässä ja ilmatiiviisti omassa astiassaan tai pakkauksessaan eli tähänkin kansi kiinni ja kaappiin. Tuo kirpputorilta löytämäni valkea keraaminen pannu sopii mukavasti myös teen hauduttamiseen.
 

Kuvassa oma suosikkiteeni Forsman Teen valikoimasta: Matcha Vanilja Valkoinen & Vihreä pyramiditee. Tykkään valkoisesta teestä ja se on muuten kaikista teelaaduista vähiten käsiteltyä. Siksi sitä pidetäänkin terveellisimpänä teelajina.

 
Kuvassa setti erilaisia Forman Teen irtoteepusseja. Irtoteemakuja on valikoimassa paljon. Forsman Teen verkkosivuilta löytyy muuten hyvin erilaisia vinkkejä mm. teen hauduttamiseen.

Jos teestä voi sanoa, että se on kaunista niin nämä pienet teehelmet ovat sellaisia. Forsman Vaniljahelmi on valkoista käsinpoimittua teetä, jossa teenlehdet on punottu helmen muotoon. Yhteen kupilliseen teetä menee maun mukaan 6-8 teehelmeä, jotka aukeavat kauniisti kupissa. ♥

 
Teesihti on irtoteen valmistamisessa kätevä. Keitän veden ja annan sen jäähtyä hieman. Laitan sihtiin haluamani määrän irtoteetä ja kaadan hiukan jäähtyneen veden sihdin läpi kuppiin. Annan teen tekeytyä hetken ja nostan sihdin pois.
 
 
Arvonta!
 
Osallistu arvontaan, josta voit voittaa 
kolme pussia jouluista Forsman irtoteetä:
-Talven Taika
-Iloinen Jouluporo
ja
-Luomu Vihreä Joulutee
 
Arvontaan voit osallistua
Lasituvan Instagramissa @lasitupa.

Arvonta päättyy torstaina 21.12.2023 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja oikein paljon onnea arvontaan!

 
t:Kati

2 kommenttia:

  1. Hei! Olet joskus postannut Satu Silvon kasvisruokakirjasta. Olisitko halukas myymään sen? T. Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos viestistä, laitatko minulle sähköpostiosoitteesi, niin laitan sinulle viestiä. :-) T: Kati

      Poista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!