8.8.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Oriflame


Purnukoita ja rasioita, kosmetiikkaa ja ihanuuksia... siinäpä muutama sananen, jotka nyt ensimmäisinä tulivat mieleen, kun tässä olen hypistellyt näitä kuvissakin näkyviä Oriflamen suloisuuksia. Nyt esittelyyn pääseekin kolme Oriflamen tuotetta, jotka ovat minullekin ihan uudet tuttavuudet. Oikeastaan ainoa meikkituote, jolla sitten ihan oikeasti saa kasvojen ihosta sävyltään tasaisen ja kuulaan on meikkivoide. Itse käytän meikkivoidetta, koska se antaa todella hyvän ja pitävän pohjan myös muulle kasvoille laitettavalle meikille, kuten nyt vaikka puuterille. Kuvassa Oriflamen Giordani Gold Liquid Silk -meikkivoide, sävyssä Light Ivory (30 ml).


Oriflamen Giordani Gold liquid Silk -meikkivoide on erittäin pigmenttipitoista ja tällöin myös peittävyyttä löytyy. Voide tuoksuu miedosti puuterille ja levittyy erittäin hyvin. Suosittelen käyttämään levittämiseen beautyblenderiä, jonka avulla meikkivoiteen saa levitettyä kasvoille todella tasaisesti.


Meikkivoide on lasipullossa ja tuo pipetti tekee voiteen annostelemisesta helppoa. Muutama tippa voidetta riittää koko kasvojen iholle. Voiteen suojakerroin on SPF 12 ja tuo onkin sopiva suoja aurinkoa vastaan.


Oriflamen The ONE Cream Illuminator on hehkua tuova hohtovoide kasvoille. Nämä nk. korostustuotteet antavat kasvojen tietyille kohdille, kuten poskipäihin sekä kulmaluiden alueelle levitettynä mukavan näköistä pehmeää hohtoa. 


Cream Illuminator sisältää valoa heijastavia pigmenttejä. Voide on paksuhkoa ja helposti levittyvää. Voiteessa on hyvin mieto häivähdys kukkamaista tuoksua. Pidän tästä tuotteesta. Ensinnäkin tuo hohde ei ole liian päällekäyvä ja voidemaisena tämä hohde tuntuu myös säilyvän kasvoilla kauemmin verrattuna puuterimaisiin vastaaviin tuotteisiin.


Primer eli meikinpohjustaja on tärkeä osa meikkiä, koska se kiinnittää meikin. On tuolla primerillä kyllä yksi ominaisuus yli muiden, se nimittäin yleensä myös tasaa ihohuokosia ja ihon epätasaisuuksia. Kuvassa Oriflamen NovAge Pore and Line Perfector -voidetuubi (30 ml). 


Voide on läpinäkyvää ja tuoksutonta. Iholle muodostuu tätä käytettäessä mattamainen pinta ja voide jättää ihon erittäin pehmeäksi. Tällöinhän sitä meikkivoidettakin on sitten helpompi levittää. Ihana, tutustumisen arvoinen tuote. Ovatko muuten nämä Oriflamen ihanuudet sinulle tuttuja?


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti